Mergi direct la conținut »
Coșmarul Simona Halep. Naomi Osaka, liderul WTA: ”Simt că mi-a trecut glonțul pe la ureche”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Coșmarul Simona Halep. Naomi Osaka, liderul WTA: ”Simt că mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Coșmarul Simona Halep. Naomi Osaka, liderul WTA: ”Simt că mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Războiul pierdut după o luptă epică cu Franța de la Rouen, din semifinalele Fed Cup, a lăsat urme. Simona Halep, 27 de ani, a anunțat că se retrage de la turneul de la Stuttgart (Germania), din cauza unei accidentări la șold.

De Ciprian Iana,

Vestea a fost primită cu un strigăt de ușurare de către Naomi Osaka, 21 de ani, liderul din topul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis.

”Phiu! Simt că mi-a trecut glonţul pe lângă ureche”, a declarat Osaka pentru wtatennis.com. Sportiva din Japonia a detaliat: ”Cred că asta afectează mult turneul, deoarece Simona Halep este o jucătoare excelentă pe zgură, toată lumea ştie asta. Mă afectează şi pe mine, pentru că Simona era foarte aproape de mine în clasament WTA”.

În acest moment, în topul WTA Naomi Osaka ocupă primul loc, cu 5.967 de puncte, iar Simona Halep e pe 2, cu 5.782 de puncte.

Naomi Osaka / FOTO: Hepta

Dacă Osaka a răsuflat ușurată, în schimb Halep a fost extrem de afectată fizic și psihic după ce România a fost învinsă cu 3-2 de Franța în Fed Cup. Asta după ce locul 2 WTA a jucat două partide la simplu și a intrat și la cea de dublu.

Am fost în vestiar după meciul cu Franța și niciodată nu am văzut-o pe Simona atât de epuizată, acuzând durerile respective. Era, efectiv, epuizată, întinsă pe canapea. La fel erau și celelalte fete. Erau rupte din toate punctele de vedere”, a mărturisit, ieri, la Digi Sport, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Simona Halep a plecat supărată acasă

De la Stuttgart, Simona Halep a ajuns ieri dimineața în București. ”Sunt doar obosită, a fost o săptămână grea la Fed Cup. Am mici probleme la șold după căzătura din meciul cu Garcia, dar am timp de recuperare si de odihnă” a precizat Simona Halep la Pro TV.

Sportiva a plecat supărată, fără să răspundă, după ce a fost întrebată dacă accidentarea de la șold îi va compromite sezonul pe zgură din acest an.

Următorul turneu pe zgură la care Simona Halep și-a anunțat prezența este cel de la Madrid (Spania), programat între 4 și 11 mai. Urmează apoi turneul de la Roma (Italia), între 13 și 19 mai și cel de Mare Șlem de la Paris (Franța), între 26 mai și 9 iunie.


La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

Close
Închide
  Close