13 Ian. 2018 11:19

Cota zilei și avancronică pentru meciul Middlesbrough vs Fulham

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru meciul Middlesbrough vs Fulham.

Competiție – Championship / Etapa 27

Formă Middlesbrough (ultimele 5 partide ) – V V I V V

Formă Fulham (ultimele 5 partide) – V V E V I

Pontul zilei de azi, 13 ianuarie, vine din etapa cu numărul 27 al celui de-al doilea eșalon al fotbalului din Anglia, Championship. Mai exact, meciul pe care îl vom analiza este cel dintre Middlesbrough și Fulham, care va avea loc de la ora 17:00.

Middlesbrough, coșmarul Stelei din anii 2000, ocupă înainte de startul acestei etape doar locul 8 în Championship, cu 41 de puncte. În cele 26 de meciuri disputate până acum, echipa a adunat 12 victorii, 5 remize și 9 înfrângeri, marcând un total de 35 de goluri și primind 26.

Gazdele de azi se află într-o formă destul de bună și vin după 5 partide în care s-au impus de 4 ori. În ultima disputată, echipa s-a impus cu 2-0 în defavoarea celor de la Sunderland, meci din cadrul FA Cup. Middlesbrough nu impresionează neapărat cu jocul prestat pe teren propriu, acolo unde a adunat doar 23 de puncte din 39 posibile.

De partea cealaltă, Fulham nu stă cu mult mai rău, aflându-se la doar două puncte în spatele adversarei sale. În cele 27 de etape, formația s-a impus în 10 rânduri și a bifat 9 rezultate de egalitate, fiind învinsă așadar de 7 ori. Aceasta stă mai bine în ofensivă, cu 39 de goluri marcate, însă suferă la capitolul apărare, cu 34 primite.

Echipa oaspete vine și ea după 5 meciuri în care a pierdut o singură dată. Înfrângerea a avut loc chiar în ultima dispută avută, 0-1 cu Southampton, la finalul căreia a fost eliminată din Cupă. Fulham a disputat în acest campionat 13 partide departe de casă, din care a câștigat 5 și a remizat în 3.

În ultimele două partide directe scorul la finalul celor 90 minute a fost același, anume 1-1. Totuși, trebuie notat faptul că Fulham nu s-a impus niciodată pe terenul celor de la Boro.

Azi, Middlesbrough este văzută ca favorită, însă noi vă propunem un alt pronostic. Credem că ne așteaptă un duel în care ambele formații vor marca, dar care nu se va termina la egalitate. Cota pariului este de 2.62, aceasta fiind preluată din oferta agenției online Betfair.

Ca de fiecare dată, cota zilei din fotbal ne-a fost oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri sportive din România.

Loading...
Comentarii