MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2018 12:41

Cota zilei și avancronică pentru Vitesse vs Groningen și Almere City vs Dordrecht

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru Vitesse vs Groningen și Almere City vs Dordrecht

Azi, cotele din fotbal vin din Olanda, mai exact din Eredivisie și Eerste Divisie. Meciurile alese de noi, pe care le vom analiza în rândurile de mai jos, sunt Vitesse vs FC Groningen și Almere City vs Dordrecht, ambele având startul la 21:00, ora României.

Vitesse vs Groningen

În prezent, Vitesse se află pe locul 6 în primul campionat de fotbal al Olandei, cu 31 de puncte adunate cu ajutorul a 7 victorii și 7 remize. Echipa vine după 3 meciuri oficiale fără eșec, dintre care 2 au fost victorii. Pe teren propriu, Vitesse nu a mai pierdut tocmai din noiembrie 2017, mai exact după 0-2 cu Waregem din Europa League.

Dincolo, FC Groningen ocupă a 13-a poziție în Eredivisie, cu 22 de puncte. Până acum, formația a adunat 5 victorii, 7 remize și 8 eșecuri, marcând același număr de goluri ca adversarii ei, 34, însă încasând cu 10 mai multe. Oaspeții vin și ei după două rezultate pozitive la rând, ambele fiind remize. Pe teren străin apar problemele pentru Groningen, acolo unde a adunat numai 5 puncte din 27 posibile.

Groningen a reușit să scoată 4 puncte din ultimele două dueluri directe, ambele având loc în anul 2017. Așadar, în ciuda cotelor oferite de agenții, noi vom merge pe mâna oaspeților și de această dată.

Almere City vs Dordrecht

Almere City se află pe a 6-a poziție în Eerste Divisie, cel de-al doilea eșalon al fotbalului din Olanda, cu 36 de puncte. Forma echipei este una excelentă, cu 4 victorii la rând în ultimele meciuri din campionat. Totuși, gazdele de azi suferă pe plan defensiv, încasând nu mai puțin de 40 goluri în 22 de runde. Almere se descurcă excelent în fața propriilor suporteri, fiind neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

Dordrecht, în schimb, ocupă locul 13 cu 28 de puncte adunate cu ajutorul a 8 victorii și 4 rezultate de egalitate. În toate cele 22 de etape, echipa a marcat 33 de goluri și a încasat 47. Oaspeții vin și ei după o perioadă bună, în care au adunat 3 succesuri consecutive. Departe de casă, Dordrecht întâmpină ceva probleme, practicând în general un fotbal destul de inconstant.

În ultimul duel direct scorul a fost 1-1, cu toate că atunci, precum în prezent, Almere era favorită. Vrem să profităm de forma bună a celor de la Dordrecht, dar și de problemele defensive pe care gazdele le au, de aceea vom miza și aici pe o surpriză, anume pe un rezultat pozitiv al oaspeților.

Ambele pronosticuri sunt preluate din oferta casei de pariuri online Betfair. Acestea au valori de 2.30 și sunt recomandate spre a fi plasate atât separat, cât și împreună.

Pronosticurile pentru pariuri ne sunt oferite de fiecare dată de site-ul Pontul-Zilei.com, unul din liderii ai acestui domeniu în țara noastră.

 

 

Loading...
Comentarii