ACTUALIZARE 19 mai, 23.58: Cristian Ciocan şi-a păstrat centura europeană WBO la categoria grea, după ce vineri, l-a învins la puncte pe algerianul Zine Eddine Benmakhlouf.

Meciul a fost dominat de sportivul nostru, care în repriza a şasea l-a pus la podea pe adversaul său. În final, arbitrii i-au dat câştig de cauză lui Ciocan, care rămâne „şeful” greilor din Europa.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Gala va avea loc în Germania, la Hamburg, meciul lui Ciocan putând fi văzut şi în România, la postul tv Sport.ro, care va prelua televizarea evenimentului începând de la ora 22,00.

Cristian Ciocan şi-a dorit acest meci pentru a nu avea o pauza prea mare înaintea unei foarte probabile lupte pentru centura de campion mondial, şansă pe care speră să o aibă în toamna acestui an.

Cristian Ciocan își pune vineri în joc centura europeană WBO la categoria grea. Urmează Joseph Parker?

Pugilistul din comuna gălăţeană este pe locul 2 în clasamentul mondial WBO, poziţie care-i dă dreptul să se aştepte la o întâlnire cu deţinătorul titlului mondial, Jospeh Parker. Condiţia obligatorie este să câştige în această seară în faţa unui adversar care a fost până în decembrie 2016, timp de un an şi nouă luni, campion mondial al versiunii WBF, la categoria de greutate imediat inferioară.

Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”
Recomandări
Ziarul Adevărul: ”ASF a descoperit o aplicație clandestină folosită de Euroins”. Euroins atacă ”oameni din ASF”

”Adversarul este un pugilist francez care a boxat la 90 de kilograme şi a urcat la categoria grea. Este un sportiv destul de bun, foarte mobil, nu putea să fie altfel la un meci de apărarea centurii”, l-a caracterizat Felix Păun, antrenorul lui Ciocan, pe Benmakhlouf.

Ciocan (29 de ani) are 25 de partide la profesionişti, cu 21 de victorii (12 prin KO) în palmares. Zine Eddine Benmakhlouf (40 de ani) are un bilanţ asemănător: 22 de victorii (12 prin KO), 5 înfrângeri şi un egal.