„Pentru mine a fost un şoc să aflu că Ambros nu mai este selecţionerul naţionalei. Nu ne aşteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice, acest obiectiv al lui şi al echipei naţionale.

Nu am înţeles ce s-a întâmplat, nu ştiu despre ce a fost vorba, dar dacă el aşa a ales, să lase naţionala cu un an înainte de Jocurile Olimpice cred că nu este fair-play.

Cristina Neagu

Din punctul meu de vedere nu se cuvine să faci ce a făcut el, nu în acest moment. Este echipa României pe care a antrenat-o în ultimii trei ani, iar dacă era pe drumul cel bun sau nu atunci în mare parte acest lucru i se datorează. Însă acum vom da totul alături de Tomas Ryde pentru a ajunge la Tokyo”, a spus Neagu, prezentă la evenimentul în cadrul căruia a fost prezentat oficial lotul echipei CSM Bucureşti pentru sezonul 2019-2020.

Cristina Neagu este liderul naționalei feminine de handbal a României FOTO: SORIN PANA / MEDIAFAX FOTO

Starul, care luni împlinește 31 de ani, a menţionat că îşi doreşte să ajute naţionala la Campionatul Mondial, dar obiectivul său principal în acest moment este recuperarea după ruptura de ligamente suferită în luna decembrie a anului trecut.

„Într-adevăr, poate este unul dintre cele mai importante sezoane, având în vedere şi echipa naţională, dar, din păcate, am suferit această accidentare care mă ţine departe de teren. Aşa că obiectivele mele se schimbă, pentru că pentru mine cel mai important e să fiu sănătoasă ca să pot să joc.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

Campionatul Mondial este unul foarte important pentru că acolo se joacă pentru calificarea la Jocurile Olimpice şi sper eu să obţinem o clasare cât mai bună pentru a ajunge la Tokyo. Mai ales că pentru unele dintre noi este poate ultima ediţie a Jocurilor Olimpice la care putem participa”, a precizat Cristina Neagu, citată de Agerpres.

Antrenorul echipei naţionale a României, spaniolul Ambros Martin, s-a despărţit de echipa naţională a României la 10 mai, Federaţia Română de Handbal anunţând la acel moment că rezilierea contractului s-a efectuat de comun acord. Martin fusese instalat în anul 2016, iar obiectivul său era calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

În locul tehnicianului spaniol, FRH l-a numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României pe suedezul Tomas Ryde, cel care antrenează în prezent şi formaţia CSM Bucureşti.

Citeşte şi:

Echipa feminină de handbal CSM București și-a prezentat lotul pentru sezonul 2019-2020. Evenimentul a coincis cu aniversarea Laurei Chiper, care a împlinit 30 de ani

CSM Bucureşti a pierdut finala turneului Annliz Cup. Crina Pintea, cea mai bună ”tigroaică”

Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. Toate rezultatele. Olanda a bătut Spania. Rusia a luat bronzul

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor