Mergi direct la conținut »
Motociclism. Daniel Onoriu își schimbă culoarea, dar nu și năravul. Un nou design, același obiectiv / GALERIE FOTO
Sport Libertatea > Sport > Motociclism. Daniel Onoriu își schimbă culoarea, dar nu și năravul. Un nou design, același obiectiv / GALERIE FOTO

Motociclism. Daniel Onoriu își schimbă culoarea, dar nu și năravul. Un nou design, același obiectiv / GALERIE FOTO

Dupa o viata aventuroasa si performanta in motorsport, Daniel Onoriu concureaza acum si in Campionatul National de Motociclism Viteza, clasa A, alaturi de „greii” motociclismului din Romania. Dupa un onorabil loc 3 obtinut in Grecia, pe circuitul de la Serres, unde s-a desfasurat prima etapa din acest sezon, pilotul bucurestean s-a ambitionat si a continuat antrenamentele.

De Daniel Conțescu,

 

„Dupa titlurile obtinute in karting si in viteza in coasta, imi doresc sa am un titlu national si in motociclism, in clasa cea mai mare. Am obtinut deja anul trecut titlul de Campion National la clasa B, Debutanti. Stiu ca nu va fi usor, dar probabil ca in sezonul viitor voi reusi si acest obiectiv”.

Onoriu nu a fost totusi ocolit de ghinion. La unul din antrenamentele oficiale de pe circuitul de la Adancata a fost protagonistul unui accident usor, motocicleta facand o pirueta in aer. „Am avariat putin motocicleta de concurs, dar nimic grav, in schimb carenele s-au zgariat urat. Sunt putin suparat pentru ca motocicleta era model 2016, nou-nouta. Unii motociclisti mi-au spus sa las carenele de curse zgariate, sa se vada ca a fost „muncita”, ca si cicatricile de pe corpul unui razboinic. Dar mie imi plac motocicletele impecabile. Am destule cicatrici eu pe corpul meu”.

De altfel, pilotul Daniel Onoriu a avut dintotdeauna cele mai frumoase si mai colorate masini de curse si motociclete. „Pentru mine este o chestiune de respect pentru spectatori, pentru fanii mei. Imi place ca atat echipamentul, cat si materialul meu de concurs sa fie frumos si bine ingrijit. Inainte de fiecare etapa imi estetizez motocicleta, de cele mai multe ori imi lipesc singur colantele partenerilor pentru ca eu vad cel mai bine care e pozitia potrivita fiecaruia si, in plus, ma si relaxeaza colantarea in sine.”

Pentru cea de-a doua etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza care va avea loc in acest week-end pentru circuitul de la Adancata, Daniel Onoriu a pregatit un nou design, considerat de fanii sai de pe Facebook drept „cel mai frumos de pana acum”.

„Sper sa am si un rezultat foarte bun, saptamana aceasta voi merge si miercuri la circuit la antrenamente sa imi intru in forma pentru aceasta a doua etapa care se anunta a fi foarte grea. Vor lua startul piloti din toata Europa Centrala si de Est, multi dintre ei foarte buni”, a declarat Onoriu.

Close
Închide
  Close