Mergi direct la conținut »
Decizia lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a măritat în secret. “În curând și eu “
Sport Libertatea > Sport > Decizia lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a măritat în secret. “În curând și eu “

Decizia lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a măritat în secret. “În curând și eu “

Ilie Năstase a avut prima reacție după ce Brigitte s-a măritat în secret cu iubitul ei. Fostul tenismen a fost extrem de surprins de decizia brunetei și a anunțat că în curând va face și el pasul cel mare.

„Eu credeam că a divorţat Brigitte. Am auzit şi nu mă prea interesează. Eu să stau de vorbă cu ea? Nu. Nu ştiu, poate nu vorbeşte cu mine, vorbeşte cu altcineva. Pe mine nu mă interesează, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problemă, fiecare face ce vrea. Poate era căsătorită şi cu mine, şi cu celălalt.

Pe mine mă interesează problema mea. Suntem fiecare liber să facem ce vrem. Eu nu o cunosc așa bine, că nu am fost împreună până la capăt. Asta e situația, acum. Nu regret nimic.
Eu nu sunt încă căsătorit, dar în curâd și eu. La un moment dat, trebuie” a spus celebrul tenismen, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Brigitte Sfăt s-a căsătorit în secret cu noul său iubit, Cornel, semn că a trecut peste despărțirea de Ilie Năstase și că viața sa a intrat pe un nou drum. Cei doi și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu, după ce Brigitte a fost cerută recent în căsătorie de noul ei iubit, iar religia brunetei (penticostală – n.r.) le permite să facă acest lucru sub forma unei cununii religioase, recunoscută ca o căsătorie.

Citește și

Andreea Mantea se mută în Turcia, cu fiul ei și cu bona! Șase luni de „exil” pentru reality-show-ul „Puterea dragostei”

 

Close
Închide
  Close