Mergi direct la conținut »
Dragoste și ură la Ploiești! Doi amorezi au oferit IMAGINEA ANULUI
Sport Libertatea > Sport > Dragoste și ură la Ploiești! Doi amorezi au oferit IMAGINEA ANULUI

Dragoste și ură la Ploiești! Doi amorezi au oferit IMAGINEA ANULUI

Peste 1.500 de suporteri ai Petrolului au organizat, vineri, un miting pe pietonalul din fața Palatului Culturii din Ploiești. Fanii au manifestat împotriva patronului Dan Capră, precum și a directorului executiv Andi Crângu, amendând situația financiară dezastruoasă în care a ajuns echipa.

În timpul protestului din centrul Ploieștiului, fotograful cotidianului ”Libertatea”, Gabriel Pătruț, a surprins un cuplu de îndrăgostiți . Ei se sărutau pătimaș, în mijlocul fanilor petroliști înfierbântați.

petrolulmiting

Gestul ”porumbeilor”, făcut în mijlocul evenimentelor cu ”lupi” furioși, a fost surprins de către fotoreporterul Gabriel Pătruț

La mitingul de ieri, bannerele suporterilor Petrolului au fost, între altele, ”Petrolul suntem noi”, ”Petrolul nu moare”, Uniți pentru Ploiești”, ”Suporteri de carton, azi vi se vede adevărata față, voi în fotoliu la căldură, noi cu Petrolul aici pe viață!”.

Doi tineri îndrăgostiți au făcut abstracţie de mesajele ”revoluționare” din jurul lor, alegând o formă de protest pașnic: s-au sărutat cu patimă, timp de câteva momente.

Deşi nu se ştie cine sunt protagoniştii din imagine, fotografia candidează cu succes la rubrica poza anului. 

Ineditul moment, surprins ieri în urbea ”aurului negru”, seamănă izbitor cu celebra ipostază în care au fost imortalizați alți doi îndrăgostiți în mijlocul protestelor violente din Vancouver, din 2011.

Atunci, mii de fani au protestat violent, după ce echipa de hochei pe gheață Vancouver Canucks a pierdut în fața celor de la Boston Bruins.

Amorezii canadieni și-au manifestat iubirea prin gesturi tandre și s-au sărutat în mijlocul luptelor dintre forțele de ordine și protestatari.

CITEȘTE ȘI » Miting al suporterilor Petrolului împotriva patronului / GALERIE FOTO

 

Close
Închide
  Close