Mergi direct la conținut »
Eduard Stăncioiu s-a retras. Fostul portar este secundul lui Adrian Mutu la Al Wahda
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Eduard Stăncioiu s-a retras. Fostul portar este secundul lui Adrian Mutu la Al Wahda

Eduard Stăncioiu s-a retras. Fostul portar este secundul lui Adrian Mutu la Al Wahda

Eduard Stăncioiu s-a retras. Fostul portar, 37 de ani, este secundul lui Adrian Mutu la echipa de tineret a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.

Stăncioiu a luat decizia să pună punct carierei de fotbalist după ce FCSB a decis să nu-i mai prelungească înțelegerea scadentă pe 30 iunie 2018.

Fostul portar are o relație foarte bună cu Adrian Mutu. Eduard Stăncioiu și soția lui, Beatrice, sunt nașii de botez ai fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei.

Stăncioiu a jucat la Sportul Studențesc (1998-2006), la CFR Cluj (2006-2014), la ASA Tg. Mureș (2014-2016) și la FCSB (2016-2018).

Fostul goalkeeper a jucat cu CFR Cluj în Liga Campionilor, iar la echipa naţională are o selecție într-un amical cu Muntenegru. Eduard Stăncioiu a făcut parte din lotul României prezent la Euro 2008, ca al treilea portar după Bogdan Lobonţ și Marius Popa. Victor Piţurcă, selecţionerul de pe atunci al naţionalei, l-a convocat în locul lui Dani Coman, accidentat cu câteva zile înaintea turneului final din Austria și Elveția.

Adrian Mutu a fost numit la echipa secundă a clubului Al Wahda la recomandarea lui Laurențiu Reghecampf, antrenor principal la prima echipă a grupării din Abu Dhabi.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  

Close
Închide
  Close