Mergi direct la conținut »
Edward Iordănescu l-a direcționat pe Mihai Roman către Olanda, ca să nu i-l dea lui Gigi Becali
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Edward Iordănescu l-a direcționat pe Mihai Roman către Olanda, ca să nu i-l dea lui Gigi Becali

Edward Iordănescu l-a direcționat pe Mihai Roman către Olanda, ca să nu i-l dea lui Gigi Becali

După ce a fost curtat de Steaua, Mihai Roman II (23 de ani) nu va ajunge la gruparea campioană, patronată de Gigi Becali, personaj aflat în conflict etern cu Armata. Vârful s-a înțeles cu NEC Nijmegen, o fost rivală a dinamoviștilor în cupele europene, informează digisport.ro.

Aflat în relații bune cu o serie de impresari olandezi, antrenorul Edward Iordănescu, fiului selecționerului, l-a direcționat pe atacant către fotbalul batav. Știut fiind că Generalul Iordănescu este de partea CSA Steaua, faptul Roman, chemat de câteva ori la acțiunile naționalei, n-a ajuns la Steaua lui Becali devine explicabil. 

16
goluri a marcat Mihai Roman, în sezonul trecut

În această vară, Mihai Roman II a dat probe de joc la divizionara secundă germană Nurnberg, dar nu a fost păstrat în lot de antrenor. 

NEC Nijmegen este pe locul 9 în prima ligă olandeză, cu două victorii și două eșecuri în primele patru etape. Antrenor este Ernst Faber.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close