MENIU CAUTĂ

Eliminarea din Cupă a provocat scandal la Dinamo: ”Îl curăță și pe Bratu imediat!”

Distribuie

Eliminarea din Cupă a provocat scandal la Dinamo: ”Îl curăță și pe Bratu imediat!”. Dinamo a fost eliminată și din Cupa României, după ce a fost învinsă ieri, în deplasare, de CSU Craiova, cu scorul de 1-0. „Câinii” au ratat și ultima șansă la un trofeu anul acesta, dar și prezența în cupele europene în sezonul viitor.

Eliminarea a provocat un nou val de scandaluri în curtea „câinilor”. Sunt voci care vorbesc deja despre faptul că zilele lui Florin Bratu sunt numărate.

„Cine ar fi venit pe «praful» ăsta? Bratu a semnat pe o perioadă de un an și jumătate, dar dacă vine unul de îi bagă limba în ureche și îi spune că ăsta nu e bun, îl curăță și pe Bratu imediat. Nu poate crește Bratu valoarea jucătorilor peste noapte”, a declarat Vaișcovici la Pro X.

Eliminarea din Cupă a provocat scandal la Dinamo: „Noi ne păcălim în continuare cu străini”

„De multă vreme ne așteptăm să se întâmple ceva bine la Dinamo, dar nu s-a întâmplat nimic până acum. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm. Știam că înaintea meciului cu FCSB erau doar 5 jucători care erau semnați cu Dinamo pentru anul viitor, acum cred că sunt și mai puțini.

Străinii vin aici, se umflă și pleacă. Noi ne păcălim în continuare cu jucători care n-au jucat de nu știu câtă vreme. Cică ei vin la Dinamo ca să ajute echipa, de unde, că ei sunt ajutați de Dinamo!

Mi-a plăcut cum a jucat Dinamo în repriza a doua, dar locul 2 nu se premiază. De ce n-a arătat Dinamo așa bine de la început? Azi m-am lămurit și cu Craiova.

Ea poate fi doar arbitru la lupta pentru titlu. La ce joacă… O echipă care joacă pe teren propriu precum Craiova a fost dominată în ultimele 20 de minute de Dinamo. Ăsta e nivelul nostru”, a adăugat Vaișcovici.


CITEȘTE ȘI: 

Cum au ajuns românii de la FC Amicii Bruxelles în presa internaţională. ”A fost emoționant”

Citește mai multe despre florin bratu și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii