Mergi direct la conținut »
Fanii care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan, interzişi 3 ani de pe stadion!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fanii care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan, interzişi 3 ani de pe stadion!

Fanii care au intrat pe teren la meciul Tottenham-Partizan, interzişi 3 ani de pe stadion!

Justiţia britanică a decis, joi, ca fanii care au pătruns pe teren la meciul dintre echipele Tottenham Hotspur şi Partizan Belgrad, din grupele Ligii Europa, să fie amendaţi cu câte 155 de lire sterline şi să primească o interdicţie de acces în stadioane valabilă trei ani, informează Mediafax.

Cei trei bărbaţi, Nathaniel Thompson (23 de ani), Helder Gomes (22 de ani) şi Daniel Jarvis (26 de ani), nu vor mai putea astfel să asiste la meciuri de fotbal în Anglia şi în Ţara Galilor până în 2018. Ei pot depune o cerere de ridicare a interdicţiei după doi ani de pedeapsă, informează Mediafax

Partida din data de 27 noiembrie, de la Londra, a fost întreruptă în prima repriză, timp de aproximativ zece minute, după ce trei fani au intrat, rând pe rând, pe teren. Primul a intrat pe teren în minutul 22 şi şi-a făcut selfie-uri cu câţiva jucători. În minutul 26, a intrat pe teren alt fan, iar în minutul 41 al treilea suporter a pătruns pe gazon. Centralul ucrainean Evgheni Aranovski a decis atunci să trimită echipele la vestiare. Jocul s-a reluat după aproximativ zece minute. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Ca urmare a acestor incidente, UEFA a amendat clubul Tottenham cu 15.000 de euro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close