Mergi direct la conținut »
Fanii lui Napoli i-au spart mașina unui fotbalist și i-au furat sistemul de navigație. Președintele clubului italian le pregătește amenzi jucătorilor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fanii lui Napoli i-au spart mașina unui fotbalist și i-au furat sistemul de navigație. Președintele clubului italian le pregătește amenzi jucătorilor

Fanii lui Napoli i-au spart mașina unui fotbalist și i-au furat sistemul de navigație. Președintele clubului italian le pregătește amenzi jucătorilor

Situație incendiară la Napoli, unde fanii sunt în război cu proprii jucători, din cauza rezultatelor modeste înregistrate de ehipă în ultima perioadă.

De Ciprian Iana,

În ”vizorul” fanilor furioși a intrat Piotr Zielinski, fotbalistul polonez de 25 de ani de la Napoli.

Suporterii i-au spart mașina lui Zielinski și i-au furat câteva lucruri, printre care și sistemul de navigație.

Fanii le reproșează jucătorilor evoluții modeste din Liga Campionilor, 1-1, pe teren propriu, cu Salzburg și din Serie A, 0-0, ”acasă”, în ultima etapă cu codașa Genoa, formație la care portarul român Ionuț Radu a fost integralist.

În plus, suporterii au ”luat foc”, după ce fotbaliștii nu au luat în seamă decizia președintelui clubului, Aurelio De Laurentis de a rămâne în cantonament, după remiza din LC cu Salzburg.

Piotr Zielinski / FOTO: EPA

Nu numai Piotr Zielinski a căzut victimă fanilor, ci și colegul său de echipă Allan, fotbalistului brazilian de 28 de ani fiind, la rându-i, spartă mașina.

Furios pentru că nu a fost luat în seamă, președintele De Laurentis îi va amenda pe jucători și pe cei din staff-ul tehnic, în frunte cu antrenorul principal Carlo Ancelotti.

Close
Închide
  Close