Mergi direct la conținut »
Farul Constanța organizează un meci caritabil pentru portarul Ioan Anton. Acesta suferă de cancer!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Farul Constanța organizează un meci caritabil pentru portarul Ioan Anton. Acesta suferă de cancer!

Farul Constanța organizează un meci caritabil pentru portarul Ioan Anton. Acesta suferă de cancer!

Farul Constanța organizează un meci caritabil pentru portarul Ioan Anton. Acesta suferă de cancer!

Ioan Anton, fostul portar al celor de la Farul Constanța, suferă de cancer, în faza a doua. Fanii dobrogenilor și foștii colegi de la Farul s-au gândit la un meci caritabil, informează telegrafonline.ro.

Fostul portar al Farului din perioada 1988-1992 va fi ajutat de echipa suporterilor constănțeni, SSC Farul, care organizează duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța, un meci caritabil de fotbal în sală.

Scopul acestuia este de a strânge fonduri pentru plata tratamentului pe care îl urmează Anton.

Printre foștii sau actualii jucători care și-au anunțat participarea la acest meci de suflet se numără fotbaliști din mai multe generații, mulți dintre ei foști coechipieri cu Anton: Stelian Carabaș, Adrian Pitu, Georges Mihai, Tiberiu Curt, Gheorghe Mina, Sorin Tufan, Dennis Șerban, Mihai Stere, Gheorghe Butoiu, Dorel Zaharia, Ion Barbu, Cristian Șchiopu, Robert Manea, Cornel Turcu, Florin Lungu, Alin Cârstocea, Cosmin Pașcovici, Adrian Senin, Mugurel Cornățeanu, Ion Răuță, Alexandru Popovici, Marian Dinu, Constantin Bîrboră, Adrian Vlas, Cristian Cămui, Vasile Mănăilă, Constantin Funda, Cristian Mustacă, Ștefan Petcu, Neculai Tănasă, Marcel Lică, Petre Grigoraș, Dumitru Sărăcin, Ion Constantinescu, Pavel Peniu, Petre Buduru, Marian Dula.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Farul Constanța organizează un meci caritabil pentru portarul Ioan Anton

„Invităm la acțiunea caritabilă de duminică toți suporterii și toți iubitorii de fotbal din Constanța. Un bilet va costa 10 lei și toți banii vor fi direcționați către Anton.

De asemenea, va exista și un cont în care cei care doresc vor putea dona bani pentru ajutorarea fostului portar de la FC Farul”, a declarat managerul general al SSC Farul Constanța, Tiberiu Curt, care a mai anunțat și faptul că la club va fi efectuat în zilele următoare un audit financiar, „ca să știm de unde plecăm și unde vrem să ajungem”.

Reamintim că, în noiembrie 2016, Ioan Anton a fost prezent la meciul SSC Farul Constanța – Sparta Techirghiol, din Liga a IV-a la fotbal, și a dat lovitura de start a partidei.

„Sunt și acum foarte emoționat, nu am mai fost de 22 de ani la Constanța. Mă bucur că am fost chemat de conducerea clubului și le mulțumesc că s-au gândit la mine, chiar dacă echipa este acum în Liga a IV-a. Îi urez multă baftă și să ajungă cât mai repede în prima ligă!”, spunea atunci Anton.


 

CITEȘTE ȘI: 

Simona Halep, la Indian Wells. Traseu infernal pentru liderul mondial. Spre o finală cu Serena ori Wozniacki? Va participa marți la un turneu demonstrativ cu scop caritabil | FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close