De Viorel Tudorache,

  • Meciul Milsami – FCSB este joi, de la ora 20:00 pe Pro TV și live text pe www.libertatea.ro

Arena cu o singură tribună de 3.000 de locuri este inclusă printre cele 10 curiozități ale orașului Orhei și este descrisă ca ”un spațiu ce instigă la revoltă, violență”.

Fotbaliștii lui Bogdan Andone au parte de o deplasare pitorească în drumul spre grupele Europa League. Returul cu Milsami se joacă la Orhei, considerat un oraș important din partea centrală a Republicii Moldova, situat la 46 de kilometri de capitala Chișinău.

Arena din Orhei a fost construită în 1980, și mondernizată în 2007 din fonduri de la UEFA

Pe internet, moldovenii au inclus stadionul Complexul Sportiv Raional Orhei printre cele 10 curiozități ale orașului de 34.000 de locuitori. Arena este descrisă astfel:

”Pe pereții Complexului Sportiv Raional poți ”lectura” o inscripție cu caracter duplicitar: de unitate, însă și cu nuanțe revoluționare. Este vorba de deviza bilingvă, despărțită de Stema de Stat a Republicii Moldova, ”Toți pentru unul și unul pentru toți/Один за всех и все за одного”. Deasupra acestui text este scris ”Moldova/Orhei”. Stadionul, în esență, constituie un spațiu ce instigă la revoltă, violență”.

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația
Recomandări

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația

Zidurile stadionului CSR Orhei sunt martore ale disputelor dintre ultrași și autorități

Vremurile tulburi din Moldova au acoperit mesajele cu altele la adresa primarului fugar Ilan Șor, care a lăsat Milsami în pragul desființării. 

Fără 6 titulari

Moldovenii nu-i fac iluzii că pot întoarce rezultatul din tur. FCSB începe returul de la 2-0, grației dublei lui Fl. Tănase, și se gândește deja la turul 2 preliminar, acolo o va întâlni câștigatoarea dublei dintre Alashkert (Armenia) și Makedonija Skopje (Macedonia). În tur, armenii au învins pe propriul teren cu 3-1.

FCSB nu contează în această seară pe 7 jucători de bază: M. Bălașa, L. Filip (suspendați), Pintilii, Stan, Momcilovic şi Gnohere (indisponibili). Noile achiziții Vînă, Thierry Moutinho și Diogo Salomao nu sunt eligibili și vor avea drept de joc în Europa League din faza următoare.

Citeşte şi:

Milsami Orhei – FCSB 1-2, în turul 1 preliminar din Liga Europa. Calificare facilă. Urmează Alashkert

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur