MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 19:01

FCSB – Lazio. Italienii au anunțat echipa de start. Dică primește vești extraordinare de la Roma

Distribuie

FCSB - Lazio. Italienii au anunțat echipa de start. Dică primește vești extraordinare de la Roma.

Lazio Roma n-a mai câștigat de patru meciuri, iar antrenorul Simone Inzaghi se gândește să le dea șansa rezervelor să joace, pentru a-și menaja titularii pentru meciurile de campionat.

În Serie A, Lazio va avea un adversar modest, pe Hellas Verona. Dar principalul obiectiv al lazialilor este un loc în ediția viitoare a Ligii Campionilor, nu un traseu cât mai lung în Europa în acest sezon. Echipa „biancocelestilor' n-a mai fost în grupe din 2007 – 2008, când a trecut de Dinamo.

După ultimele trei eșecuri consecutive din Serie A (1-2, în deplasare, cu AC Milan, 1-2, acasă, cu Genoa și 1-4, în deplasare, cu Napoli), echipa lui Inzaghi a picat pe locul 5, fiind depășită de Inter Milano și de AS Roma.

Și la ultimele două prezențe în primăvara europeană, în șaisprezecimile de finală ale Ligii Europa, în edițiile 2013 – 2014 (0-1 acasă și 3-3, în deplasare, cu Ludogoreț Razgrad) și 2015 – 2016 (1-1 în deplasare și 0-3 acasă cu Sparta Praga), lazialii n-au folosit toți titularii.

Ultima oară când Lazio a depășit faza șaisprezecimilor de finală din Liga Europa a fost, exact ca și în cazul Stelei (FCSB), în ediția 2012 – 2013. Atunci, Steaua a scos-o pe Ajax și s-a împiedicat de Chelsea, în timp ce Lazio a eliminat Borussia Monchengladbach și VfB Stuttgart, dar a cedat, în sferturile de finală, în fața celor de la Fenerbahce.

FCSB – Lazio. Italienii au anunțat echipa de start. Apărarea e „varză'

Italienii de la cittaceleste.it, un site care dă la minut toate noutățile din curtea acestui club, a anunțat azi că Simone Inzaghi se gândește la o formulă de start în care se regăsesc doar trei titulari obișnuiți pentru meciul de la București cu FCSB.

Iată echipa indicată de italieni: Strakosha – Bastos, Luiz Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic Savic, J. Lukaku – Nani, Caicedo.

Anunțul italienilor

Anunțul italienilor

În mod normal, Lazio joacă în următoarea formulă: Strakosha – Wallace, De Vrij, Șt. Radu – Marusici, Parolo, Leiva, Milinkovic Savic, Lulici – Luis Alberto, Immobile.

Se poate observa că, în afara lui Strakosha, Leiva și Milinkovici Savici, toți ceilalți posibili titulari de la București sunt, mai degrabă, rezerve.

Mai există o singură discuție, între Wallace și Bastos. Când joacă de Vrij și Ștefan Radu, care sunt puncte fixe, al treilea fundaș central, cel din dreapta, este ales dintre brazilianul Wallace și angolezul Bastos. Ambii sunt la fel de slabi și se întrec în gafe. Astfel că se tot schimbă unul pe celălalt și nu se știe exact care e „titular' și care e „rezervă'.

Luiz Felipe a jucat foarte bine în meciul din turul semifinalelor Cupei Italiei, cu AC Milan, scor 0-0 pe „San Siro', dar este jucătorul cu cele mai puține apariții. Iar Martin Caceres abia a venit în această iarnă și nu e încă integrat complet în echipă.

Dacă va folosi echipa anunțată de cei de la cittaceleste.it, Lazio ar mai putea avea și alte puncte sensibile. Basta și Jordan Lukaku sunt mai periculoși în ofensivă decât Marusici și Lulici, titularii obișnuiți pe benzi, dar în apărare greșesc mult.

Murgia e tânăr și n-are experiență. Nani și Caicedo sunt buni, dar n-au ritm. Ultimul a vrut să plece în această iarnă, convins fiind că n-are cum să-l scoată din echipă pe Immobile.

Despre Caicedo, Nicolae Dică poate lua toate referințele de la Costel Gâlcă, care l-a avut elev pe ecuadorian la Espanyol Barcelona.

CITEȘTE ȘI: 

LIVE BLOG Steaua – Lazio, în 16-imile Ligii Europa. S-a stabilit arbitrul. E un 'fluieraș' controversat. Câte bilete s-au vândut | VIDEO

Loading...
Comentarii