Mergi direct la conținut »
Fenerbahce a umilit-o pe Trabzonspor. Liderul Istanbul BB fuge, nimeni nu-l ajunge!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fenerbahce a umilit-o pe Trabzonspor. Liderul Istanbul BB fuge, nimeni nu-l ajunge!

Fenerbahce a umilit-o pe Trabzonspor. Liderul Istanbul BB fuge, nimeni nu-l ajunge!

Fenerbahce a umilit-o pe Trabzonspor, în ultimul meci din etapa a 16-a a campionatului Turciei. Liderul Istanbul BB fuge, nimeni nu-l ajunge!

De Daniel Conțescu,

La meciul de la Trabzon, îcnheiat cu victoria Fenerului cu 3-0, au asistat 19.695 de spectatori, în condițiile în care numărul fanilor pe arenele din Turcia a scăzut dramatic.

Golurile partidei au fost marcate de Fernandao (29 – penalty), Moussa Sow (40) și de Jeremain Lens (67). Misiunea oaspeților a fost ușurată de faptul că, în minutul 28, Yusuf Erdogan, de la gazde, a fost eliminat.

În Șuperlig, lider este surprinzătoarea formație Istanbul BB, unde fel de Chiajna sau de Voluntari în Liga 1. Istanbul are 36 de puncte, fiind urmată de Beșiktaș (35 de puncte) și de Galatasaray – 33 de puncte. Trabzonspor ocupă locul 13, cu 18 puncte.

Tot azi, în Turcia, Genclerbirligi – Bursaspor 3-1. La gazde, mijlocașul Cosmin Matei a intrat în minutul 62. În clasament, gazdele, la care este legitimat și Bogdan Stancu, sunt pe 8, iar oaspeții – pe 5.

Close
Închide
  Close