Mergi direct la conținut »
Finala Cupei României la hochei pe gheață se va rejuca de la 0-0, deși Ciucul conducea Steaua cu 7-2!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Finala Cupei României la hochei pe gheață se va rejuca de la 0-0, deși Ciucul conducea Steaua cu 7-2!

Finala Cupei României la hochei pe gheață se va rejuca de la 0-0, deși Ciucul conducea Steaua cu 7-2!

Secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG), Alexandru Hălăucă, a declarat pentru AGERPRES că finala Cupei României dintre SC Miercurea Ciuc și Steaua București, întreruptă la data de 20 decembrie, din cauza defectării instalației de iluminat se va rejuca, de la scorul de 0-0, la o dată și un loc ce urmează să fie stabilite de către FRHG, informează agerpres.ro.

”Am avut Biroul Federal pe data de 14 ianuarie. Acolo s-a stabilit, conform regulamentului nostru, că meciul nu a putut fi reluat în interval de 24 de ore, pentru că dacă se relua în timp de 24 de ore, se relua de la același scor, deci continua meciul, cu aceiași jucători și aceleași echipe. Dar, pentru că partida nu s-a reluat a doua zi, din cauza problemelor la instalația de iluminat, meciul se va rejuca, de la scorul de 0-0, deci de la început, la o dată și într-un loc ce urmează să fie stabilite de către Federația Română de Hochei. Se va anunța locul și data”, a afirmat Hălăucă.

În continuare, Alexandru Hălăucă a spus: ”Acum, vă dați seama că fiecare dintre cele două cluburi reprezentate în finala Cupei României va putea folosi și alți jucători, nu este obligatoriu să fie aceiași hocheiști din primul meci. Partida se va desfășura, deci, fie la Gheorgheni, fie în alt loc”.

Finala Cupei României la hochei dintre SC Miercurea Ciuc și Steaua București, desfășurată în decembrie la Gheorgheni, a fost întreruptă, din cauza defectării instalației de iluminat, înainte de debutul reprizei a treia, la scorul de 7-2 (2-1, 5-1) pentru formația SC Miercurea Ciuc.

Pentru ciucani au marcat Zoltan Sandor (02:32, 34:42), Kirils Tambijevs (06:08), Ervin Moldovan (20:55), Aleksei Alecseev (22:57), Ede Mihaly (38:11), Zsombor Molnar (39:07), în timp ce pentru steliști au punctat Anton Butocinov (14:23) și Artem Bondariev (39:58).

Close
Închide
  Close