Mergi direct la conținut »
Florin Marin a fost dat afară de la FC Voluntari. "Flocea" intrase în conflict cu jucătorii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Florin Marin a fost dat afară de la FC Voluntari. "Flocea" intrase în conflict cu jucătorii

Florin Marin a fost dat afară de la FC Voluntari. „Flocea” intrase în conflict cu jucătorii

Florin Marin a fost dat afară de la FC Voluntari. "Flocea" intrase în conflict cu jucătorii, după ce FC Voluntari a pierdut meciul cu Poli Iaşi

De Ciprian Iana,

Partida FC Voluntari – Poli Iaşi 0-1 i-a fost fatală antrenorului de la echipa ilfoveană. Florin Marin a fost demis, miercuri, de conducerea clubului FC Voluntari.

Antrenorului i s-au reproşat rezultatele slabe din ultima perioadă, dar şi conflictul cu propriii jucători.

Conform Dolce Sport, cel poreclit „Flocea” s-a certat cu jucătorii aflaţi sub comanda sa, aceştia din urmă refuzând să se mai antreneze.

Conflictul dintre antrenorul de 63 de ani şi jucători ai izbucnit după ce Florin Marin i-a dat afară din lot pe Mircea Bornescu şi pe Vasile Maftei, doi dintre cei mai experimentaţi fotbalişti ai formaţiei ilfovene.

Florin Marin pregătea echipa din mai 2016

În locul lui Florin Marin, aflat în funcţie din mai 2016, conducerea clubului urmează să numească un alt antrenor. Până atunci, de meciul din play-out cu Pandurii, programat duminică, de la ora 13.00, se vor ocupa antrenorii secunzi de la FC Voluntari.

Close
Închide
  Close