MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2018 15:25

Florin Prunea, cel mai tare în materie de bărbăție din România. Dimensiunile lui i-au șocat pe toți

Distribuie

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale de fotbal a României, este foarte dotat din punct de vedere sexual. Dimensiunile sale sunt uluitoare.

Florin Prunea, care a fost amendat anul trecut de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, a fost unul dintre cei mai buni portari din România.

Despre Florin Prunea se spune că este cel mai dotat bărbat din țara noastră din punct de vedere sexual. Dimensiunea organului sexual al fostului sportiv i-a uimit pe toți.

De altfel, Florin Prunea, care i-a atacat virulent pe oficialii din Federația de Fotbal, ocupă primul loc într-un top al celor mai dotați bărbați din România.

Pe vremuri, Dănuț Lupu glumea pe seama lui Florin Prunea, spunând ziariștilor: „Nu a avut jucării când era mic și probabil s-a jucat cu ea mai mult în țărână”.

De asemenea, suporterii dinamoviști îl întrebau pe Prunea, la mijlocul anilor ’90, dacă prinde frecvența Pro Tv cu penisul său.  Legenda spune că în zilele bune, dimensiunea organului sexual al lui Florin Prunea atinge 30 de centimetri.


Citește și: REPORTAJ/ Tragedia din Apuseni. Ce s-a întâmplat în cei patru ani de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan


 

Citește mai multe despre florin prunea pe Libertatea.

Comentarii