Mergi direct la conținut »
Fosta handbalistă Narcisa Lecușanu, oficial secretar de stat în MTS
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Fosta handbalistă Narcisa Lecușanu, oficial secretar de stat în MTS

Fosta handbalistă Narcisa Lecuşanu, numită vineri în funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, în locul lui Carmen Tocală, a vorbit despre priorităţile mandatului său, informează agerpres.ro.

De Petre Dobrescu,

Una dintre acestea o reprezintă finalizarea cu succes a proiectelor privind politicile pentru sport, aflate în derulare. Altă prioritate este iniţierea pregătirii viitoarei generaţii de sportivi, ce vor reprezenta România la următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Numirea Narcisei Lecuşanu a avut loc la sediul MTS şi s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Elisabeta Lipă şi a responsabililor din direcţiile de resort ale ministerului.

„Dacă există bunăvoinţă, se poate face orice. Trebuie şi vreau să mergem mai departe şi să realizăm, măcar într-un procent cât mai mare, ceea ce ne-am propus. Îmi doresc ca, atât timp cât suntem aici, să facem astfel încât să lăsăm ceva în urma noastră. Nu îmi place să vin pur şi simplu la muncă şi să stau mult. Îmi place să fac fiu eficientă, îmi place să lucrez în echipă, deoarece am învăţat că lucrurile frumoase se construiesc numai în echipă. Cred în această echipă şi vreau ca, împreună, să realizăm obiectivele propuse în scurtul mandat pe care îl avem. Aş vrea ca, atunci când voi pleca, să las în urma mea o situaţie un pic mai bună decât cea actuală”, a declarat ministrul Elisabeta Lipă, conform comunicatului.

Elisabeta Lipă i-a mulţumit fostului secretar de stat Carmen Tocală pentru activitatea depusă. „Ştiu că nu ţi-a fost uşor, deoarece m-am convins, în cele trei luni de când lucrez aici, că nu este uşor pentru nimeni”, a spus Elisabeta Lipă.

Narcisa Lecuşanu a absolvit, cu diplomă de master, Institutul de Educaţie Fizică şi Sport din Bacău, iar până în prezent a ocupat postul de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Handbal.

Ea a evoluat, de-a lungul timpului, la CS Ştiinţa Bacău, Kometal Skopje, BVB 09 Dortmund, TV Lutzelinden, Ikast Bording EH şi DH Aalborg. Cea mai mare performanţă a sa a fost titlul de vicecampioană mondială, cu naţionala României, în anul 2005. De asemenea, în palmaresul Narcisei Lecuşanu figurează cucerirea, în două rânduri, a Cupei Cupelor (2002 şi 2007), precum şi numeroase titluri de campioană, în România, Germania şi Macedonia.

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close