Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbalistul român Andrei Ivan a fost prezentat oficial la FC Krasnodar

Fotbalistul român Andrei Ivan a fost prezentat oficial la FC Krasnodar

Fotbalistul român Andrei Ivan a fost prezentat oficial la FC Krasnodar, după ce a trecut cu bine peste examenul medical. Atacantul transferat de la CSU Craiova pentru suma de trei milioane de euro a semnat, joi, pe cinci ani cu gruparea din Rusia. 

Fotbalistul de 20 de ani, care a jucat 101 meciuri pentru CSU Craiova în toate competiţiile şi a dat 19 goluri, va avea un salariu stagional de 500.000 de euro.

Andrei Ivan, cinci selecţii în naţionala României, va purta tricoul cu numărul 9 și ar putea debuta sâmbătă la noua lui echipă, în partida de acasă cu FK Tosno, din etapa a două a campionatului Rusiei. 

Pe plan internațional, FC Krasnodar va juca în turul III preliminar din Liga Europa, în compania învingătoarei din „dubla” Slovan Bratislava (Slovacia) – Lyngby (Danemarca).

”Sunt încântat de acest transfer și foarte impresionat de clubul de fotbal „Krasnodar“. Ceea ce am văzut aici, depășesc așteptările mele. Mă voi strădui cu „Krasnodar“ pentru a câștiga campionatul Rusiei”, a declarat Andrei Ivan pentru site-ul oficial al clubului FC Krasnodar.

Orașul Krasnodar se află în regiunea Krasnodar, la 1.540 km distanță de Moscova, Rusia. Orașul are 649.851 de locuitori și se află pe locul 18 în topul celor mai populate localități din Rusia. Primele trei sunt capitala Moscova (10.381.222 locuitori), Saint Petersburg (5.028.000) și Novosibirsk (1.419.007).

Poate te interesează și EXCLUSIV/ Cum a ajuns Alex Velea să fie ”actor” în clipul Antoniei. Gelozie la pătrat!

Close
Închide
  Close