”N-a fost fotbal, a fost cacealma. Fotbalul românesc e o cacealma! Să ne pună Liga să jucăm și de Crăciun, și de Revelion, să ne rupem picioarele și atunci!”, a acuzat portarul dinamovist Laurențiu Brănescu,

”Foarte bine ce s-a întâmplat la Tg. Mureș cu jucătorii de la Pandurii. Suntem tratați ca niște sclavi.

Noi am dat gol din noroc, Grahovac a alunecat. La fel și eu, la golul lui Ștefănescu. N-am putut împinge în picioare. Am jucat cu adidași de sintetic. Inadmisibil!

Nu trebuia să se joace!”, a mai spus goalkeeperul.

”Trebuia să ne putem pe două linii. Să bubuim baloanele, că altfel nu se putea juca fotbal! Vine meciul cu Steaua, din Cupa Ligii. Trebuie să evoluăm cu cap, că sunt două meciuri, tur-retur”, a spus și marcatorul lui Dinamo, căpitanul Ionuț Nedelcearu.

15541401_1180371502017076_9106674526439304639_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație


::placeholdeR–>

”Cine face programul, nu se pricepe! În curând o să ne pună să jucăm pe parchetul din sala de conferință de presă”, a comentat și Ando, care a contestat și eliminare lui Busuladzici: ”Ce mare arbitru e și Colțescu ăsta? Dați arbitri tineri, de 22 de ani, să le oferiți și lor cadou de sărbători 6-7.000 de lei, nu lui Colțescu! El e șmecher, a rupt echilibrul atunci”.

”Ne așteptam la mai mult, și noi, și ei am avut parte de același teren”, l-a înțepat managerul Adrian Mutu pe antrenorul Ioan Andone.

Andrei Cristea: ”Victorie mare”

Andrei Cristea, cel care a înscris golul egalării, era fericit: ”E victorie mare înainte de vacanță. Ne-am adaptat mai bine la terenul înghețat. Mă bucur că demonstrăm care e fața Iașiului. s-a uitat că nu demult jucam în Europa. Nu vreau să vorbesc de play-off. Ne odihnim, vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Financiar, sper că se vor rezolva problemele”.

”Vitorie frumoasă, joc foarte bun, chiar dacă am început timorați și am primit gol la prima fază fixă a lui Dinamo. Ne-am trezit, apoi am jucat ce îmi doresc”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul moldovenilor.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News