Dinamoviștii pregătesc două transferuri de senzație care vor fi oficializate la începutul săptămânii viitoare. În această perioadă de mercato, ”roș-albii” i-au mai adus la echipă pe Claudiu Bumba și pe Bawab, care a și debutat în meciul cu Viitorul.

Romeu n-a mai jucat de un an

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare pregătește să aducă doi jucători importanți, care vor semna la începutul săptămânii viitoare. Primul este Romeu Pereira da Silva, un mijlocaș brazilian de 31 de ani, ultima dată la Levadiakos. Romeu a debutat în fotbalul mare la Fluminense. A ajuns ulterior în Super Liga elenă, unde a jucat la Larissa, Levadiakos și Panthrakikos. Totuși, de 15 luni a bifat nici un meci oficial.

Cu Dielna se chinuie de două luni

Al doilea fotbalist care va veni la Dinamo e stoperul Claude Dielna, pe care directorul general Adrian Mutu încearcă să-l aducă de aproape două luni

”Negociem cu trei jucători foarte importanţi, sper ca săptămâna asta să finalizăm toate cele trei transferuri, ba chiar patru sunt. După perioada asta vrem ca Dinamo să fie cea mai valoroasă echipă din ţară. Am fost criticaţi că nu am făcut transferuri, dar noi vrem să facem achiziţiile cu linişte şi să luăm doar jucători care să aducă un plus echipei. Trebuie să aducem jucători şi mai importanţi decât cei care au plecat. O să fim mult mai valoroşi ca la începutul campionatului, e de la sine înţeles că vrem titlul. Dinamo pleacă în fiecare an cu gândul la titlu”, a spus ”Briliantul”.