Mergi direct la conținut »
Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat în această dimineață. Codul portocaliu de ceață împiedică transportarea lui la alt spital
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat în această dimineață. Codul portocaliu de ceață împiedică transportarea lui la alt spital

Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat în această dimineață. Codul portocaliu de ceață împiedică transportarea lui la alt spital

Mihai Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, s-a aruncat, ieri, 11 februarie, de la etajul 4 al blocului de pe strada Doctor Babeș, din Drobeta Turnu Severin.

ACTUALIZARE 12 februarie. Mihai Rădoi, fratele selecționerului U21 Mirel Rădoi, a fost operat de către doctorul Radu Iman la Spitalul din Turnu Severin, intervenția chirurigcală având rolul de a-i stopa hemoragia pe care o avea la bazin, locul unde a suferit multiple fracturi, informează gsp.ro.

Mihai Rădoi a fost stabilizat și se află în continuare în comă indusă, următoarele zile urmând să fie decisive. 

Familia acestuia și-ar dori ca pacientul să fie transportat cu elicopterul la un spital din Timișoara, însă acest lucru nu e deocamdată posibil din cauza codului portocaliu de ceață din zonă. 

Mirel Rădoi a ajuns în această dimineață la spital pentru a-și vizita fratele, dar nu a dorit să facă declarații în fața presei. 

————-

Fratele mai mic al selecționerului naționalei de tineret ar fi fost, conform apropiaților, foarte supărat din pricina unor probleme conjugale. S-ar fi certat cu soția lui, iar apoi a decis să sară de la etaj.

A avut probleme cu legea

Ambulanța sosită la fața locului l-a preluat imediat. Soția lui Mihai Nicușor Rădoi nu era acasă când acesta a decis să sară de la etaj. Un vecin bătrân a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, spunând că un bărbat a căzut de la un etaj superior.

Mihai Rădoi este încă în viață, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Mihai Rădoi a fost „oaia neagră” a familiei. El a mai avut probleme cu justiția, fiind condamnat pentru furt sau pentru trafic de țigări.


Citiți și

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 
 
Close
Close
Închide