Mergi direct la conținut »
FRF vrea să-l naturalizeze pe fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi. Joacă la PSG și e văzut drept o mare speranță
Sport Libertatea > Sport > FRF vrea să-l naturalizeze pe fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi. Joacă la PSG și e văzut drept o mare speranță

FRF vrea să-l naturalizeze pe fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi. Joacă la PSG și e văzut drept o mare speranță

FRF vrea să-l naturalizeze pe fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi. Joacă la PSG și e văzut drept o mare speranță.

De Ciprian Iana,

Federația Română de Fotbal a demarat procedurile pentru naturalizarea lui Virgiliu Postolachi, un tânăr fotbalist moldovean în vârstă de 18 ani, care are și cetățenie franceză.

Conform RCM Sport, Virgiliu Postolachi a fost promovat la echipa a doua a formației Paris Saint Germain, după ce, sezonul trecut, a jucat la PSG U 17, formație cu care a cucerit titlul național în Franța.

Francezii susțin că Virgiliu Postolachi a fost zilele trecute în România pentru a discuta cu oficialii Federației Române de Fotbal și pentru a vedea care sunt formalitățile ce trebuiesc urmate pentru a deveni cetățean român.

Virgiliu Postolachi, la U 20

În cazul în care Virgiliu Postolachi va căpăta cetățenia română, reprezentanții FRF îl vor integra, inițial, în lotul naționalei U 20, care va fi constituită chiar în această vară, urmând ca moldoveanului să-i fie deschise ulterior și porțile primei reprezentative.

Românii trebuie să se miște însă rapid, pentru că nu este exclus ca Virgiliu Postolachi să fie selecționate în naționalele de juniori ale Franței.


CITEȘTE ȘI: Gică Hagi a răbufnit: ”Se fac stadioane în toată țara, iar la Constanța nu se poate!”

 

Close
Închide
  Close