MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 17:18

Gică Hagi nu știe cum să-și mai laude fiul: ”Ianis poate să câștige Balonul de Aur într-o zi!”

Distribuie

Gică Hagi nu știe cum să-și mai laude fiul: ”Ianis poate să câștige Balonul de Aur într-o zi!”. Ianis Hagi tocmai s-a întors cu coada-ntre picioare după o experiență nereușită la Fiorentina, dar tatăl lui continuă să susțină că este un fotbalist care poate progresa enorm.

„Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el.

Știu că poate într-o zi să câștige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare', a declarat „Regele', conform „Monitorul de Vrancea'.

Gică Hagi nu știe cum să-și mai laude fiul. „Asta mă deranjează cel mai mult!'

„Am declarat că vreau să plec din țară pentru că nu se face nimic concret pentru sport. Asta mă deranjează cel mai mult. Toată lumea se dezvoltă, România bate pasul pe loc. Eu sunt un om căruia îi place să câștige tot timpul. Vă doresc numai bine!', a mai spus Hagi.

„Academia este cel mai bun și important lucru pe care l-am făcut după ce m-am lăsat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are şansa lui. Eu cred în tineri.

Nu mă miră că am luat titlul. A fost muncă multă și bine făcută. Hagi e făcut pentru a câștiga. În 5 ani am ajuns în liga națională, după alți trei ani am reușit să luăm titlul. Doar eu și echipa mea am crezut în asta. La juniori avem o mulţime de succese', a mai spus Hagi pentru „Monitorul de Vrancea'.

CITEȘTE ȘI: 

Dăncilă îl cheamă de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul DNA; Acesta este într-o vizită de lucru în Japonia

Loading...
Comentarii