Mergi direct la conținut »
Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial în privința lui Ianis Hagi: ”Suntem de acord!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial în privința lui Ianis Hagi: ”Suntem de acord!”

Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial în privința lui Ianis Hagi: ”Suntem de acord!”

Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial în privința lui Ianis Hagi: ”Suntem de acord!”. Ianis Hagi se întoarce la Viitorul Constanța, campioana României.

Clubul patronat de Gică Hagi a anunțat azi, pe site-ul oficial, că: „FC Viitorul este de acord cu suma de transfer și cu procentele solicitate de Fiorentina”.

Într-o perioadă de 1 sezon și jumătate petrecută la echipa toscană, Ianis Hagi a apărut în doar 2 meciuri în prima formație, adunând 48 de minute.

Viitorul Constanța a făcut anunțul oficial în privința lui Ianis Hagi. „Regele” a considerat că băiatul lui a pierdut vremea

Gică Hagi a anunțat încă de la sfârșitul anului că vrea să-și salveze fiul care a făcut tușa la Fiorentina. 

„Căutăm o soluţie ca Ianis să joace! Nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de faţă, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat aşa.

El a pierdut un an şi jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani. Când nu joci, dispari de pe piaţă”, a spus Hagi la finalul anului trecut.

Zilele trecute s-a întors cu fiul său cu tot în țară și l-a luat la antrenamente la Viitorul. „Regele” a acceptat să lase italienilor procente dintr-un eventual transfer ulterior al fiului său.

CITEȘTE ȘI:  

Regele Mihai a dat numele unei echipe de fotbal. Formația a rezistat 10 ani, după care a fuzionat cu un club al Primăriei. Povestea echipei

Close
Închide
  Close