Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a comentat ultima decizie a instanței în războiul FCSB - CSA: "Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers!"
Sport Libertatea > Sport > Gigi Becali a comentat ultima decizie a instanței în războiul FCSB - CSA: "Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers!"

Gigi Becali a comentat ultima decizie a instanței în războiul FCSB – CSA: „Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers!”

Curtea de Apel București a respins, pe 29 ianuarie, acțiunea celor de la FCSB de a fi rejudecat cazul și de a reprimi numele de Steaua. 

Gigi Becali spune că nu a fost un eșec, ci dimpotrivă. De fiecare dată, Becali a clamat victorii în acest război, dar foarte rar lucrurile s-au petrecut cum a pronosticat omul de afaceri.

„Noi avem renumele”

„Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers. Judecătorii spun că există o hotărâre a Curții Supreme în care se precizează că e marca celor de la CSA și că n-avem voie să o folosim. Dar noi am spus că vrem marca notorie. Noi nu vrem marca aceea este scrisă. Noi avem renumele. Ei au o marcă grafică, noi avem o marcă notorie. Ei bine, Curtea Supremă a spus că aceasta este a noastră.

Acum, judecătorul trebuie să decidă cine este notoriu. Noi sau ei? Judecătorul va spune «CSA Steaua are o marcă scrisă, grafică, dar Becali are o marcă notorie». Asta nu trebuie să fie înregistrată, așa spune legea, pentru că ea este în mentalul omului.

Cu ce demonstrăm noi că avem această marcă? Cu faptul că noi am continuat fotbalul, în timp ce ei au întrerupt activitatea secției de fotbal timp de 10-12 ani. Apoi voi ataca și decizia cu numele. Astfel, le voi desființa lor toate mărcile. Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua București. Voi câștiga palmaresul și istoria. Dar, toate astea vor dura 4-5 ani de zile”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.


Dr. Alban, starul muzicii anilor ʼ90, trimitea pachete cu cafea și țigări în România, pe vremea lui Ceaușescu! Fratele lui era student la Medicină în Timișoara

Close
Închide
  Close