De Ciprian Iana,

În preajma sărbătorilor de iarnă, patronul de la FCSB visează frumos. Mai precis, Gigi Becali anunță că echipa sa va spulbera în câțiva ani toții ”granzii” din Europa fotbalistică, fără nici o excepție.

Iar cel mai bun fotbalist al lumii, argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona, o să-și bage mingea în propria poartă, când va da piept cu FCSB în Liga Campionilor!

”Acum sunt la grădiniță. Stați să vedeți când o să fac liceu cum o să batem Real, Barca, PSG, Manchester City… Neymar, Messi, Ronaldo… tot! Acum noi suntem la grădiniță, dar la vară o să vedeți Liga Campionilor”, a decretat, marți, Gigi Becali, într-o conferință de presă.

Patronul de la FCSB a continuat, dezlănțuit: ”Stați să vedeți cum e credința. Stați să vedeți echipa peste 4-5 ani. O să fac o rugăciune și își dă Messi autogol. Să vedeți voi cum e credința” .

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului de la FCSB, Bogdan Vintilă, pe care a anunțat că-l va ține legat ”pe viață” de clubul bucureștean.

” Dumnezeu mi l-a dat pe ăsta, pe Vintilă. Eu am zis că nu-l schimb niciodată, eu om cu credință. Uitați de alt antrenor la Steaua, la FCSB, doar Vintilă!”.

Citeşte şi:

Radu Ștefan a intrat în istoria clubului Lazio Roma. E pe picior de egalitate cu Nedved, Mancini și Favalli

Real Madrid este echipa deceniului, în Europa. Cifre impresionante pentru ”albi”

Premier League oferă cele mai mari salarii. În Anglia, fotbalul a depășit un nou prag

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile