Giulestiul salbaticDerby-ul din Giulesti a fost incandescent in teren si degradant in tribuna. Dupa golul lui Sapunaru, arbitrul Deaconu a incasat un obiect in cap, a asteptat un minut si a intrerupt jocul! In minutul 73, partida s-a terminat, Deaconu a plecat la vestiare, acolo unde cele doua echipe au incins o bataie in toata regula!


Ca la noi la nimeni. Un meci de fotbal echilibrat si estetic s-a terminat in urlete, batai, lacrimi si intrebari. Pana in minutul 73, Rapid si Steaua au jucat fotbal. Dupa aceea, in doar cateva secunde, fotbalul romanesc s-a intors in Epoca de Piatra. Lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna rapidista, arbitrul Deaconu opreste meciul si solicita un anunt la statia de amplificare, prin care pretinde oprirea acestui gen de manifestari. Imediat, langa Deaconu aterizeaza o alta bricheta. Enervat peste masura, Deaconu decide intreruperea partidei in minutul 73 si pleaca spre vestiare, insotit de aplauzele jucatorilor din Ghencea!

0-3 la „masa verde”, cel mai probabil verdict

In replica, in frunte cu Sapunaru, rapidistii ridica un zid in jurul lui Deaconu, blocandu-i drumul spre iesire. Se lasa cu scandal monstru, stelisti si rapidisti se imping  reciproc, se injura, intervine observatorul, degeaba, haosul e la el acasa. In ciuda lacrimilor rapidiste, Deaconu paraseste incinta, stelistii la fel, iar Giulestiul asteapta tremurand o decizie care ar putea zgudui fotbalul romanesc: 3-0 pentru Steaua la ‘masa verde’! La vestiare, din nou bataie, cu giulestenii invadand cabina stelista. Daca se va ajunge la acest verdict, orice obiect aruncat din tribuna va insemna meci pierdut pentru o echipa sau alta. Intr-un cuvant, haosul.


Pancu le-a aratat degetul mijlociu stelistilor!


Giulestiul salbaticRezerva in derbyul de aseara, Daniel Pancu (foto) a fost luat repede in primire de fanii stelisti, care l-au ironizat in legatura cu transferul sau ratat in Ghencea. ‘Pancone’ nu a ramas dator si la incalzire le-a aratat degetul mijlociu suporterilor stelisti, gest apreciat cum se cuvine de tribuna visinie.


Bataie sub Podul Grant

Giulestiul salbaticSuporterii celor doua echipe au provocat ciocniri violente cu o ora si jumatate inainte de inceperea meciului. Ultrasii giulesteni, ascunsi sub Podul Grant, i-au atacat cu pietre si cu sticle pe fanii Stelei care se indreptau spre stadion, chiar daca acestia din urma erau insotiti de un grup de jandarmi. Oamenii de ordine au intervenit pe loc si au stins incidentul, arestandu-i pe cei mai violenti dintre huligani. 


Da-l de gol pe huligan!


Daca stiti cine este cel care l-a lovit cu un obiect pe arbitrul Alexandru Deaconu, sunati la 203.09.84


Rapid 1 : 0 Steaua


1. D. Coman 6,5
21. Sapunaru 8
24. Maftei 6
23. M. Constantin 6
2. Leonard 6
16. Herea 5,5
18. N. Grigore 6,5
15. C. Lazar 6
7. Cesinha 6
11. Boya 6
30. Joao Paolo 6,5
Antrenor: Mircea Rednic
Schimbari: D. Coman (46 Andrade 6), Herea (51 Pancu 6)


1. Zapata 6,5
4. Golanski 5,5
6. Radoi 6
24. Ghionea 5,5
15. Nesu 5
20. Lovin 5,5
8. Ov. Petre 5,5
27. D. Moreno 5
10. N. Dica 5
29. Mendoza 6
22. Pepe Moreno 5
Antrenor: Marius Lacatus
Schimbari: D. Moreno (57 Habibou), Mendoza (70 V. Badea)


Au arbitrat:  Al. Deaconu 6 ? N. Marodin 7, Ad. Vidan 7 (toti din Bucuresti)


A marcat:  Sapunaru (68)

„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
PARTENERI - GSP.RO
„Cu violatorii și cu pedofilii nu e de glumit”. Giovanni Becali, poveste incredibilă din pușcărie
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. S-a aflat acum! I le-a spus majordomului înainte să urce în mașina în care a murit
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. S-a aflat acum! I le-a spus majordomului înainte să urce în mașina în care a murit
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2020. Capricornii aplică o lovitură gravă unei relații cu cineva din interiorul familiei
RECOMANDĂRI