În urma impactului, fostul președinte al Jiului Petroșani a lovit cu capul parbrizul propriei mașini, care s-a spart în mii de bucățele. Cu toate acestea, Miron Cozma a declarat, pentru Libertatea, că n-a simțit nici o durere după impactul violent.

”N-am avut nici pe dracu’, nici măcar un cucui! Am fost vânăt doar la ochi, de ziceai că tocmai terminasem un meci de box care ținuse 15 reprize, dar nimic în rest! Iar impactul a fost dur de tot. Îmi scosesem centura de siguranță chiar înainte să intre în mine bulgarul ăla cu autoutilitatra, așa că lovitura m-a proiectat cu putere în față. Dar m-am concentrat în momentul în care am lovit parbrizul cu capul și n-am avut nimic. Parbrizul l-am făcut țăndări”, a mărturisit, pentru Libertatea, Miron Cozma.

Miron Cozma Antrenament (4)

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a continuat destăinuirea pentru Libertatea:”M-au dus de urgență la spital, dar doctorii mi-au spus că sunt sănătos-tun. M-au ”descompus” vreo două ore la tomograf, apoi mi-au arătat rezultatele. Nici un organ vital nu a fost afectat! Chiar mi-au transmis medicii că sunt impresionați și că am un organism ca al unei persoane de 43 de ani, nu 62 de ani pe care o să-i împlinesc în august. De altfel, la o zi după accident, eram în Piața Operei din Timișoara, de se cruceau ăia care mă vedeau. Pur și simplu nu le venea să creadă că sunt întreg și nevătămat”.

Dacă nu acuză probleme de sănătate, în schimb Miron Cozma are probleme cu mașina sa, ieșită serios șifonată în urma impactului cu autoutilitatra. ”Mașina este varză și, din păcate, trebuie să plătesc toate reparațiile. Am renunțat la CASCO, pentru că, pentru mine, 170 de lei contează. În plus, polița RCA îmi expirase. Nu am știut de asta, de regulă nu mă prinde descoperit. Asta este situația, o să văd cum o rezolv!”, ne-a mai spus fostul șef al Jiului Petroșani.

Miron Cozma a conchis, pentru Libertatea: ”Nu m-au omorât nici comuniștii, nici la Revoluție, nici acum bulgarul ăla. Ce mai, sunt greu de ucis! Chiar ar trebui să-l schimb pe Bruce Willis în următoarea serie a filmului. De altfel, regizorul Vlad Păunescu mi-a și propus să facă vreo două filme cu mine. Am fost cu el pe la Hunedoara”.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă