Mergi direct la conținut »
Hagi s-a decis să dea jucători la Steaua: ”Să vină cu oferta!”. Despre cine a vorbit ”Regele”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Hagi s-a decis să dea jucători la Steaua: ”Să vină cu oferta!”. Despre cine a vorbit ”Regele”

Steaua a ratat titlul, a dat cu piciorul Cupei și a mai rămas doar cu varianta „low-cost”, aceea de a cuceri Cupa Ligii.

De Octavian Cojocaru,

„Roș-albaștrii” se bat cu pumnii în piept că își vor reconstrui din temelii echipa. Atât Gigi Becali, cât și Laurențiu Reghecampf au declarat la unison că și-au creionat deja o strategie pentru perioada de mercato din vară.

Printre numele vehiculate sunt și Florin Tănase și Răzvan Marin, de la Viitorul Constanța. Gică Hagi susține că n-are nimic împotriva, dar așteaptă ofertele concrete pentru cei doi.

„Eu zic că am mai mulţi jucători care sînt doriţi de afară şi pot fi doriţi, nu numai unul. Sînt mult mai mulţi. O să stăm să analizăm toate ofertele care sînt, ele vin cînd faci bine, normal că şi jucătorii noştri au oferte. Una e să ai oferta şi alta e să ne convină oferta.

Şi Steaua a zis că îl doreşte pe Răzvan Marin şi pe Tănase, aştept de la ei să facă oferta. Dacă tot îi doresc, să facă oferta, să vedem dacă ne convine. Sunt jucători valoroşi, noi i-am crescut şi trebuie să ne convină şi noua ofertă. Nu mai suntem Viitorul cei mici care dau oricum jucătorii”, a spus Hagi.

Close
Închide
  Close