MENIU CAUTĂ

Ianis, puştiul lui Gică Hagi: „Vreau să fiu la fel de bun ca tati!”

Distribuie

Ianis Hagi, băiatul decarului care a făcut istorie în fotbalul românesc, a fost căpitanul echipei U15 şi a purtat pe tricou acelaşi număr ca şi tatăl său. Ba mai mult, tânărul fotbalist a fost cel care a deschis scorul, marcând un gol din penalty. Dacă pentru Ianis a fost prima reuşită într-un joc internaţional, şi pentru Florin Răducioiu a fost întâia partidă şi întâiul succes cu elevii săi, el preluând naţionala acum două săptămâni.

Dedicaţie pentru familie

”Sunt bucuros că am marcat într-un joc oficial! Dedic golul familiei mele. Am fost încurajat de tata, care m-a sunat înainte de meci. Sper să o ţin tot aşa şi să iau ce e mai bun de la tata şi de la antrenorul meu, care a fost unul dintre marii fotbalişti ai ţării. Sper ca tata să se fi uitat la meci, să îmi spună unde am greşit, aşa cum face de obicei. Sfaturile lui sunt cele mai bune”, ne-a spus Ianis. Gică speră ca băiatul său să bată şi recordul vârstei de debut în Liga I, aceasta fiind dorinţa sa secretă.

Florin Răducioiu îl laudă

”Ianis are toate calităţile să ajungă un mare fotbalist, are personalitate, l-am pus şi căpitan”, a explicat antrenorul Florin Răducioiu. Din lot fac parte 14 jucători de la Academia Hagi, doi de la Atletico Arad, câte unul de la Steaua şi Timişoara. Azi, de la ora 15.00 (GSP TV), tot la Galaţi, România va susţine revanşa cu Moldova.

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii