Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase, nemilos cu guvernatorul BNR: ”Isărescu mai are să-și pună numele pe prezervative”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ilie Năstase, nemilos cu guvernatorul BNR: ”Isărescu mai are să-și pună numele pe prezervative”

Ilie Năstase, nemilos cu guvernatorul BNR: ”Isărescu mai are să-și pună numele pe prezervative”

După ce a aruncat bomba conform căreia Simona Halep, Ion Țiriac și ceilalți jucători de tenis care au protestat față de atitudinea BNR, de a nu rezolva problema Arenelor din Cotroceni, au fost dați în judecată și ar trebui să plătească un milion de euro, în cazul în care ar pierde procesul, fostul lider ATP menține aprinsă cearta cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pe seama Complexului Sportiv din Parcul cu Platani.

În cea mai recentă intervenție publică, Ilie Năstase l-a ironizat pe Mugur Isărescu, a cărui semnătură se găsește pe bancnotem pentru că a îndrăznit să-și pună numele pe sticlele de vin pe care le produce de pe urma propriei podgorii.

”De ce nu iese domnul Isărescu să vorbească? Îl bagă pe domnul Suciu la înaintare. Domnule, ce om este ăsta (n.r. – Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută”, a declarat ”Nasty”, pentru evz.ro.

Cu același prilej, Ilie Năstase a mai anunțat că turneul ATP 250 deținut de București, ajuns la Budapesta din pricina faptului că nu se mai putea ține la Arene BNR – aflate în stare de degradare, ar putea reveni în România, dar la Cluj.

Close
Închide
  Close