Mergi direct la conținut »
HALUCINANT. De ce nu a putut vedea Ilie Năstase meciul Simonei Halep
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > HALUCINANT. De ce nu a putut vedea Ilie Năstase meciul Simonei Halep

HALUCINANT. De ce nu a putut vedea Ilie Năstase meciul Simonei Halep

Ilie Năstase, singurul român care a ajuns în finală la Wimbledon, a lăudat-o pe Simona Halep după eșecul suferit azi, în penultimul act al turneului de Mare Șlem de pe iarba londoneză.

Simona Halep a cedat, cu scorul de 6-7 (5), 2-6, în fața tinerei canadience Eugenie Bouchard, după un meci marcat de o accidentare suferită de româncă la glezna stângă, chiar în debutul partidei.

”Cu siguranță, accidentarea nu a ajutat-o deloc. Este foarte greu să joci pe iarbă, unde schimbarea direcției este și așa destul de dificilă”, a povestit Ilie Năstase, omul cu două finale pierdute la All England Club.

Învinsul lui Bjorn Borg și al lui Stan Smith în partidele decisive pentru trofeul de la Wimbledon din 1976, respectiv 1972, crede că eșecul nu este deloc un pas în spate pentru Simona, care și-a consolidat locul trei în ierarhia WTA în urma celor cinci succese obținute la Londra.

”Nu cred că această înfrângere îi va dăuna Simonei. A reușit un parcurs foarte bun la Wimbledon, cel mai bun de până acum pe iarbă, astfel că nu-și va pierde din încrederea pe care a acumulat-o”, a concluzionat ”Nasty”, care nu a putut vedea finalul primului set al meciului din cauza unor probleme cu recepția televizoarelor de la Ambasada Statelor Unite, unde a participat la petrecerea organizată cu ocazia zilei naționale a Americii!

Simona Halep (Foto: EPA)

 

Close
Închide
  Close