De Ciprian Iana,

În capul liste se află Federația de Canotaj, care a primit cea mai mare finanțare, de 10.000.000 de lei.

O sumă care însă i-a șocat pe reprezentanții Federației Române de Canotaj, pentru că, pe de o parte, a primit mai puțin cu 300.000 de lei față de anul trecut, și, în plus, 2020 este an olimpic.

La Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo (Japonia), președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, anunța faptul că acest sport va aduce două medalii României.

După aflarea veștii că MTS nu numai că nu a mărit suma, dar a dat și mai puțin decât a primit în 2019 Federația de Canotaj, Elisabeta Lipă a luat foc.

”Sunt în stare de șoc după anunțarea bugetelor federațiilor. Bugetul pe 2020, în anul olimpic, este mai mic decât bugetul pe 2019, normal că sunt dezamăgită de acest buget”, a notat Elisabeta Lipă pe Facebook.

Aceasta a continuat: ”Raportat la cum se obține o medalie olimpică, cei care se ocupă de aceste bugete probabil că nu știu, nu au trăit alături de un sportiv pentru patru ani să vadă cam ce nevoi are să poată pune mâna pe o medalie olimpică și au considerat că atât de ne trebuie”.

Lipă a conchis, dezamăgită: ”Mie mi-a luat o mare povară de pe umeri și anume asumarea de medalii. Atunci o să ne pregătim strategia, nimeni nu o să mai întrebe ”Doamna Lipă, câte medalii aduceți de la Jocurile Olimpice?”, pentru că o să spun ”Câte o vrea Domnul!”. E strigător la cer, au considerat că atât îmi trebuie. Sunt profund dezamăgită. Nici măcar nu m-au chemat să-mi spună că atât îmi pot da”.

Citeşte şi:

Ministerul Sportului a împărțit banii federațiilor. Tabelul complet cu repartizarea sumelor

Șeful IGSU, Dan Iamandi, despre faptul că are soția angajată la ISU Iași: ”N-aș privi-o ca o vulnerabilitate”

România și-ar putea schimba imnul național. ”Mai are sens în acest moment un apel la a ne deștepta?”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie