Mergi direct la conținut »
Incendiu în Arad la centrul comercial al fotbalistului George Țucudean. Un pompier a fost rănit în timpul intervenției Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Incendiu în Arad la centrul comercial al fotbalistului George Țucudean. Un pompier a fost rănit în timpul intervenției

Incendiu în Arad la centrul comercial al fotbalistului George Țucudean. Un pompier a fost rănit în timpul intervenției care a fost îngreunată din cauza numărului redus de hidranți și a presiunii scăzute a apei în zonă.

Detașamentele de Pompieri ale ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui incendiu declanșat joi dimineață la un centru comercial, care aparține familiei fotbalistului George Țucudean.

Din spusele martorilor, focul a izbucnit în jurul orei 3 dimineața, atunci când a fost primit primul apel la 112.

Incendiu în Arad la centrul comercial al fotbalistului George Țucudean. Flăcările s-au extins cu repeziciune

Clădirea a ars generalizat, iar un pompier a fost rănit în timpul intervenției.

„S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și am avut și un echipaj SMURD pentru asigurarea personalului propriu. În momentul sosirii noastre incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii, care după aproximativ 15 minute s-a prăbușit. Vreau să remarc faptul că intervenția a fost și este dificilă datorită construcției care e din pereți portanți cu risc mare de prăbușire și datorită lipsei alimentării cu apă a autospecialelor. Am reușit alimentarea cu apă de la hidranții firmelor din apropierea clădirii , deoarece o parte dintre hidranți, întreținuți de Compania de Apă Arad, nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, pentru Special Arad.

Pompierii au declanșat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.

sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Close
Închide
  Close