Mergi direct la conținut »
Incidente la meciul Fenerbahce - Beșiktaș. Jocul a fost oprit. Antrenorul oaspeților, la spital / GALERIE FOTO&VIDEO Galerie foto
6imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Incidente la meciul Fenerbahce - Beșiktaș. Jocul a fost oprit. Antrenorul oaspeților, la spital / GALERIE FOTO&VIDEO

Incidente la meciul Fenerbahce – Beșiktaș. Jocul a fost oprit. Antrenorul oaspeților, la spital / GALERIE FOTO&VIDEO

Incidente la meciul Fenerbahce - Beșiktaș, contând pentru manșa secundă din semifinalele Cupei Turciei. În tur a fost 2-2, iar la retur, după nici o oră de joc, scorul era 0-0. Partida programată joi seara nu s-a terminat, fiind oprită din cauza incidentelor provocate de fani. Antrenorul oaspeților, Senol Gunes, a ajuns la spital cu capul spart.

ACTUALIZARE. Fanii lui Beșiktaș au ajuns la spitalul unde este internat antrenorul Senol Gunes.

ACTUALIZARE. Gunes a fost sunat și de președintele turc Erdogan, care i-a transmis că este alături de el în aceste momente.

ACTUALIZARE. Medicul care se ocupă de antrenorul lui Beșiktas: ”Gunes e în afara oricărui pericol. A suferit o contuzie puternică, îl tinem sub observație în seara asta. Analizele preliminare nu ne dau motive de îngrijorare. E conștient și sperăm să se recupereze foarte bine”.

ACTUALIZARE. Poliția a reținut 15 oameni după meci. Printre ei, și cei care l-au lovit pe Senol Gunes, identificați imediat pe carmerele de supraveghere.

Mai multe obiecte au zburat din tribună, iar Senol Gunes, antrenorul lui Beșiktaș, a fost lovit destul de serios în cap. Tehnicianul a ajuns la spital unde a fost cusut în creștet, având nevoie de cinci copci.

Scandalul a degenerat din acel moment, motiv pentru care echipele au fost trimise la vestiare. În ciuda încercărilor repetate de a relua meciul, n-a fost nicio șansă. De trei ori arbitrul a avut această intenție, dar nu a reușit!

În finală s-a calificat Akhisar Belediye, care a trecut în semifinale de Galatasaray (1-2, acasă, și 2-0, în deplasare). Iasmin Latovlevici a jucat în ambele meciuri pentru Galata, deși Fatih Terim vrea să scape de el din vară.


Citește și: Diamantele căzute din cer în nordul Sudanului în 2008 făceau parte dintr-o planetă dispărută

  

Close
Închide
  Close