MENIU CAUTĂ
, de Eduard Apostol

Cristi Borcea oferă declarația începutului de an în lumea milionarilor României: „Mi se face rău în Maybach!”

Distribuie

Într-o lume a fotbalului românesc dominată de oameni de afaceri cu Range Rover, negru, model all inclusive, Gigi Becali și-a găsit un "discipol" pe "linia Maybach". Tocmai finul său, Cristi Borcea, care are de aproape un an un model Maybach S560 de 200.000 de euro.

Dar ex-dinamovistul nu e impresionat. Iar declarația, oferită Libertății, este boom-ul începutului de 2019!

„Eu am avut extrem de multe mașini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut și BMW înainte, am și Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu. În Maybach mă ia cu amețeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine”, a mărturisit deunăzi Borcea pentru Libertatea.

Patrick, fiul cel mare, îi alege mașinile

Omul de afaceri de 49 de ani a povestit amuzat cum fiul său cel mare, Patrick, este cel care-i influențează alegerile, tânărul fiind posesorul unui Porsche Panamera de toată frumusețea, ediție limitată. ”De obicei, Patrick mi le alege. «Uite, tati, asta e cool, asta e bună! Și-așa mai departe!». Eu m-am obișnuit în genul de mașini în care am tot mers în ultimii ani, să am confort, dar fără să fie navă spațială. Câte mașini am avut în viață? Hmm, habar n-am, cred că peste 20. Până la urmă, în ciuda faimei și-a confortului, sunt niște obiecte”, a comentat ex-dinamovistul.

”Eu sunt pe genul clasic, tocmai de aceea am rămas fanul Radio Romantic sau al muzicii blues ori Frank Sinatra. Tocmai de aceea îmi plac și mașinile cu care am fost obișnuit de mai multă vreme” a mai spus afaceristul.

Până să treacă la un alt automobil de lux cu care să înlocuiască Maybach-ul negru, cu inserții argintii, Borcea așteaptă zilele viitoare să fie din nou tată. Soția sa, Valentina, îi va aduce pe lume fetițele gemene, după ce cuplul mai are un băiat împreună, pe Milan.

Ce mașini conduc fotbaliștii români

  1. George Țucudean (CFR Cluj), Ferrari 458 –  200.000 de euro
  2. Denis Alibec (Astra), McLaren 540C –  180.000 de euro
  3. Gheorghe Grozav (Kisvarda – Ungaria),  Maserati GranTurismo Sport- 125.000 de euro
  4. Dennis Man (FCSB), Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC –  100.000 de euro
  5. Cristi Manea (CFR Cluj), Mercedes GLE –    80.000 de euro

 

 

 

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Maybach pe Libertatea.

Comentarii