Mergi direct la conținut »
Ioan Niculae dă din casă! Motivul incredibil pentru care Narcis Răducan a părăsit Astra
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Ioan Niculae dă din casă! Motivul incredibil pentru care Narcis Răducan a părăsit Astra

Narcis Răducan a demisionat din funcția de președinte al Astrei Giurgiu, după doar două luni. Ioan Niculae, patronul echipei, a povestit culisele despărțirii de Răducan.

„Eu nu am nevoie de un preşedinte care să lucreze cu jumătate de normă şi mă deranja că nu avea mereu timp de echipă. Eu am vorbit cu el ieri şi mi-a spus că are un restaurant în Bucureşti şi nu are timp să stea pe drumuri. Ne-am strîns mâna, i-am dat banii restanţi şi gata.

M-a surprins această decizie a lui. Cred că acum două luni, când a semnat cu noi, ştia de această afacere, dar nu mi-a zis. El nu mi-a zis că l-a deranjat ceva la echipă sau la mine, ci mi-a mulţumit pentru cum a decurs relaţia noastră.

Nu ştiu dacă voi numi pe cineva în locul lui. Probabil voi aduce o persoană care să se ocupe de transferuri. Antrenorul va spune de ce jucători are nevoie, iar acea persoană va analiza mai multe opţiuni şi va propune doi sau trei fotbalişti. Trebuie ca de acum să facem transferuri bune, pentru că, din 10 jucători aduşi în ultimul an, doar unul se mai găseşte în actuala echipă”, a declarat Niculae, la Dolce Sport.

Close
Închide
  Close