Mergi direct la conținut »
Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: ”Știam că voi fi jignit și atacat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: ”Știam că voi fi jignit și atacat”

Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: ”Știam că voi fi jignit și atacat”

Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: ”Știam că voi fi jignit și atacat”. Ionuț Lupescu a anunțat azi că și-a depus dosarul de candidatură la șefia FRF, deși campania și-a început-o de mai mult timp.

Ionuț Lupescu a anunțat pe rețelele de socializare că a făcut și acest pas. Fostul component al „Generației de Aur” a mai spus că se aștepta la valul de acuzații lansate de Răzvan Burleanu, contracanditatul său care n-a scos o vorbă până acum despre planurile sale, toată campania sa rezumându-se la ceea ce a făcut Lupescu în perioada 2005 – 2011.

Ionuț Lupescu și-a depus candidatura la șefia FRF: „Eu nu voi vorbi despre ei!”

„Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiția pentru funcția de președinte. Pentru mine această competiție trebuie să genereze o ofertă de programe, idei și soluții mai bune pentru viața fotbalului românesc și pentru naționala Romaniei.

Am pornit pe acest drum știind că voi fi jignit și atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluții manageriale învățate atât ca sportiv, cât și în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuțiile față în față cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluții.

Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o și vă asigur că voi rămâne la fel de decent și serios ca și atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!”, a scris Lupescu.


CITEȘTE ȘI: 

FOTO și VIDEO | Are palmele de mărimea unui iPad și poartă haine XXXXXL. Cine este jucătorul român de baschet care la 17 ani calcă pe urmele lui Ghiţă Mureşan

Close
Închide
  Close