De Ciprian Iana,

Conform calculelor făcute de către omul de afaceri, în acești șapte ani a avut la Dinamo două realizări și o mare dezamăgire.

În plus, acesta a dezvăluit că decizia luată în urmă cu șapte ani de a investi la Dinamo a fost una greșită.

Cu siguranță, decizia de business de a prelua Dinamo a fost una greșită. Am crezut că se vor schimba anumite lucruri în bine, dar nu prea le-am văzut. Fotbalul e un domeniu mai special în care nu mă pricepeam și în care nu mă pricep nici acum. Foarte puțini oameni din fotbal se pricep”, a declarat Ionuț Negoiță la GSP Live.

Acesta a adăugat: ”E foarte greu să reziști în fotbal dacă ai unele principii și un caracter OK. Trebuie să ai nervii foarte tari să reziști în fața tuturor atacurilor. Toată lumea e săpată și subminată, e o muncă foarte grea”.

Despre momentul în care a preluat-o pe Dinamo, Ionuț Negoiță a mărturisit: ” Echipa a fost cel mai aproape de faliment și de Liga a 4-a atunci când am venit eu. Știm cu toții în cel fel era clubul Dinamo când l-am preluat. Am fost luat de val, nu concepeam ca Dinamo să nu mai existe. Mai mult, eram entuziasmat și sunt în continuare entuziasmat de galeria echipei”. 

Citeşte şi:

Coronavirusul a ucis 26 de persoane în China. Nouă cazuri suspecte în Marea Britanie

Orban vorbeşte despre tăierea pensiilor speciale ale parlamentarilor: „Este, într-adevăr, un act de curaj!”

EXCLUSIV GSP | Povestea de film a fostului campion olimpic Ștefan Rusu: „Sunt țigan ursar. Munceam în fabrică înainte de antrenament”

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută