Mergi direct la conținut »
Italianul Massone a vrut să preia o grupare din play-off! ”N-a fost agreat”. Italianul mai desființase două cluburi înainte
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Italianul Massone a vrut să preia o grupare din play-off! ”N-a fost agreat”. Italianul mai desființase două cluburi înainte

Italianul Massone a vrut să preia o grupare din play-off! ”N-a fost agreat”. Italianul mai desființase două cluburi înainte

Italianul Massone a vrut să preia o grupare din play-off! ”N-a fost agreat”. Italianul mai desființase două cluburi înainte.

Italianul Angelo Massone și-a făcut o obsesie din a cumpăra cluburi din România. El insistă, deși și-a format deja „renumele” de „gropar”.

Prima echipă care i-a intrat pe mână și a sucombat rapid a fost Ceahlăul Piatra Neamț. A urmat ceva maai modesta Șoimii Pâncota, pe atunci echipă de Liga 2. Nici ea n-a rezistat decât câteva luni.

Italianul Massone a vrut să preia o grupare din play-off! Ieșenii l-au trimis la plimbare și așteaptă un american

Cluburile românești care au fost preluate la un moment dat de italieni au murit mai devreme sau mai târziu. Primul care s-a „remarcat” printr-o astfel de „reușită” a fost Claudio Zambon, omul care a „ucis” adevărata Poli Timișoara.

Nici UTA Arad sau FC Bihor n-au mai rezistat. N-au fost desființate în mandatul italienilor, dar nici mult n-au mai rezistat.

Italianul speră că lumea i-a uitat „ispărăvile” și a început să dea iar târccoale cluburilor cu probleme financiare. Massone este cel care s-a luptat să preia și pe Rapid, și pe FC Brașov.

A încercat acum la Poli Iași, dar nimeni nu-l mai ia în serios. În toamnă și-a dezvăluit intenția de a „cumpăra” și pe Dinamo!

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

„Au fost mai multe persoane care s-au interesat de echipă în ultima perioadă, iar noi am solicitat iniţial suma de 1.700.000 de euro, adică minimum dat de Primărie în sezonul trecut.

Varianta Massone a căzut, nefiind agreată de către membrii Comitetului Director, astfel că aşteptăm un răspuns de la un om de afaceri ieşean stabilit în Statele Unite”, a spus Adrian Ambrosie, președintele clubului moldovean.


CITEȘTE ȘI:

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2018. Emil Rengle a câștigat Premiul de Originalitate, în finala Românii au Talent, din 1 iunie 

Close
Închide
  Close