De Andrei Crăițoiu,

Libertatea: Domnule Reghecampf, voiam să vorbim despre echipa națională.
Laurențiu Reghecampf: Am văzut tot felul de comentarii și nu mi-a venit să cred. Tot felul de specialiști care-și dau cu părerea mai mult decât e cazul.

Cornel Dinu a fost cel mai virulent.
– Dinu a uitat cumva episodul Kosice? El spunea că se lăsa de meserie dacă era în locul lui Contra. Nea Cornele, vreau să-ți respect vârsta, dar ai aruncat cu prea mult venin! Și cred că-mi permit să-ți vorbesc ca antrenor. Eu de vreo cinci ani am mai multe trofee câștigate ca antrenor decât ai tu în toată cariera. Cu scuzele de rigoare, dar ai depășit de mult limita bunului simț!

Cornel Dinu

– Marcel Răducanu a avut și el un comentariu.
– Cum să spui cu așa ușurință că Florinel Coman se chinuie în România? Domnule Răducanu, uită-te la meciuri și nu mai vorbi prostii! Nu e Messi, dar e un jucător important al acestei generații și merită respectat. Ca român este frumos să faci cinste României, iar acest copil merită mai mult!

”Îmi dau seama că am uitat să fim oameni”

Tricolorii au fost la pământ în meciul cu Suedia: 0-2

– Ați văzut meciul cu Suedia?
– Evident că l-am văzut. Și îmi dau seama că am uitat să fim oameni! Trebuie să punem totul în balanță înainte să aruncăm cu noroi și să jignim un om. Contra este antrenorul echipei naționale. În startul acestei campanii de calificare, Cosmin a reușit prin nebunia lui, așa cum l-am cunoscut cu toții când îmbrăca tricoul echipei naționale, și prin seriozitatea lui să aducă naționala pe o poziție care să ne permită să avem asul în mână în cazul în care nu reușim să ne calificăm dintr-o grupă cu Spania, Suedia și Norvegia. Haideți să fim sinceri…

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

– Credeți că…
– După Liga Națiunilor vreau să vă reamintesc că toți specialiștii l-au lăudat pe Contra! Eu îi dau un vot de încredere și spun cu voce tare că trebuie lăsat să-și după la capăt munca și poate o să fim la Euro! Este dreptul lui câștigat împreună cu toți jucătorii echipei naționale și trebuie să fie respectați!

– Deci dumneavoastră ați merge pe mâna lui și pentru barajul din Liga Națiunilor.
– Eu nu văd totul negru, văd lucrurile pozitive dintr-o înfrângere! Lăsați oamenii să muncească și să gândească limpede, nu sub presiunea unor declarații gratuite. Lăsați FRF să-și ducă munca până la capăt. Sunt lupte pentru postul de antrenor al echipei naționale… Cine pierde? Probabil acești băieți, componenții echipei, dar și fotbalul!

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

Lui Cosmin Contra i s-a reproșat că meciul cu Suedia a fost unul slab

– Dacă lumea l-a criticat pe Contra, dumneavoastră se pare că aveți un altfel de discurs.
– Foștii jucători ai echipei naționale să declare ce vor. Că echipa nu leagă trei pase… Da, a fost un joc slab cu Suedia! Dar fotbalul nu-ți iese așa cum îți planifici. Mulți dintre acești jucători de la lot mai au de jucat foarte mulți ani, iar noi trebuie să-i ajutăm să devină mai buni. Nu să-i omorâm! Nu este corect să faci declarații doar ca să apari la televizor. Sunt niște frustrați! Și n-are niciun sens să le dau numele. Se știu toți! N-are niciun sens să apară prin presă.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

”Nu stați să așteptați eșecul lui Contra!”

– Aveți vreun mesaj pentru cei care-l critică pe nașul dumneavoastră?
– Nu vreau să deschid alte războaie, dar este incredibil ce se întâmplă. Gică Hagi spune: „Lăsați antrenorul echipei naționale să muncească în liniște!”. Și vine Dorinel Munteanu să facă el declarații de te întrebi oare ce s-a întâmplat cu el. De ce face asta? Fiecare are dreptul să-și spună părerea liber, dar la anumiți sportivi ai pretenția să nu uite că fotbalul este imprevizibil! Este dificil și nu este pentru oricine, din păcate.

– Mai are vreo importanță meciul cu Spania?
– Nici nu mai contează rezultatul. Nu stați să așteptați eșecul lui Contra! De ce să plece? El o să califice echipa națională în martie, doar dacă o să aibă parte de încredere și de susținere.

Avem jucători buni, jucători tineri care vin din spate. Ianis, Coman, Man, Pușcaș. Merită ei acest tratament? Gândiți-vă că au părinți, prieteni, iubite… Vă gândiți că suferă? Ce învață ei din acest eșec? Să fie mici și să nu aibă curajul să mai vorbească deschis la un interviu? Eu spun că ceea ce semănăm aia vom culege


Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wasl :

Citeşte şi:

George Pușcaș, promisiuni de calificare la Euro 2020: ”Avem șansa de a juca barajul din Liga Națiunilor”

Acuzațiile unei asociații de protecţie a urşilor, după cazul din Harghita: „Nu s-a intervenit, de teama unui dosar penal. Ministrul a semnat «ca primarul» uciderea animalului”

Un accident a întrerupt Marele Premiu al Valenciei la moto3. Mai mulți piloți, implicați în carambol

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații