De Sergiu Alexandru,

”La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind”, a declarat Lorena Balaci la DigiSport, după ce a urmărit în direct mai multe interviuri date în trecut de ”Minune Blondă”.

Ilie Balaci e în primii trei fotbaliști all-time, alături de Nicolae Dobrin și Gheorghe Hagi

Lorena Balaci a vorbit și despre posibilitatea ca un stadion din România să fie numit ”Ilie Balaci”.

Stai să vedem dacă se face stadionul. Există în Craiova Bulevardul Ilie Balaci, iar stadionul e la numărul 8. Nu m-ar deranja ca o arenă să-i poarte numele. Nu contează dacă e la Craiova, la Târgu Jiu, Arad, Lugoj sau Sebeș. Dacă ar veni cineva să mă întrebe dacă se poate, nu m-ar deranja. Ilie Balaci nu aparține doar Craiovei, aparține României.

Lorena Balaci

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova 1948, și-a propus ca stadionul pe care-l face în Craiova să se numească ”Ilie Balaci Arena”.

”Nu sunteți Craiova Maxima!”

Fiica lui Balaci a avut și un mesaj pentru CS Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, și pentru FC U Craiova, clubul din Liga 3, care se luptă pentru palmaresul și marca Științei.

”Apropo de Craiova, mi-a scris un domn și m-am gândit mult la asta. M-a rugat să spun că cele două echipe nu trebuie să mai susțină că sunt Craiova Maxima. Nu le aparține lor. Craiova Maxima e a celor care au creat-o, de la jucători până la conducători. E a moștenitorilor lor și a suporterilor. Sunt două tabere care își atribuie numele de Craiova Maxima. Dar nu e a lor. E a celor care au creat-o. Orașul ăsta așa frumos merită să fie un singur spirit”, a mai spus Lorena.

Citeşte şi:

La pas pe cea mai luxoasă stradă din Europa. Un metru pătrat construit valorează 38.000 de euro, iar magazinele celebre produc 12% din venitul brut pe cap de locuitor al orașului Milano!

Cum s-a desfășurat cel mai lung zbor comercial din lume. Motivul pentru care pasagerii și piloții au fost monitorizați îndeaproape în timpul celor 19 ore

Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri