”Noi ne oprim aici. Nu ne vom prezenta la finală pentru că l-am auzit astăzi pe Reghe când zicea că nu au primit banii până acum. Dacă nu ne dau banii până la finală, nu ne prezentăm. Nu jucăm finala, că dacă vom juca batem și Steaua și Dinamo. Dacă nu ne dau banii nu jucăm, o să facem chetă și să plătim amenda”, a declarat Ionuț Popa la finalul meciului retur cu ASA Tg. Mureș, 3-1 (la general 7-3).

Liga Profesionistă de Fotbal a remis astăzi un comunicat pe site-ul oficial prin care le transmite antrenori să-și vadă de treaba lor!

COMUNICATUL  

”Liga Profesionistă își exprimă surprinderea și nedumerirea în urma declarațiilor făcute de domnul Ionuț Popa, la finalul jocului dintre ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast. Tocmai de aceea, LPF ține să facă următoarele precizări:

  1. Ne exprimăm încă o dată convingerea că antrenorii cluburilor de fotbal din Liga 1 Orange ar trebui să se rezume la a comenta jocul echipelor de fotbal, acolo unde competențele lor sunt maxime, și nu aspecte care țin de administrația cluburilor de fotbal.
  2. De asemenea, subliniem că LPF are o relație excelentă cu sponsorul oficial al Cupei Ligii, compania Adeplast. Această companie este alături de Liga Profesionistă de Fotbal de aproape trei ani și, ceea ce e cel mai important, este la zi cu obligațiile financiare față de LPF. Mulțumim și pe această cale firmei Adeplast, una dintre puținele companii cu capital integral românesc, care este alături de fotbal.
  3. LPF este reconoscătoare atât firmei Adeplast, cât și partenerilor media, aflați alături de fotbalul românesc. Prin plata sumei de 27.5 milioane de euro, plus TVA, reprezentând contravaloarea drepturilor media pentru Liga 1 Orange, aceștia sunt principalii susținători ai unui fenomen, care azi are mare nevoie de public, dar și de oameni care să construiască, nu doar să beneficieze de pe urma lui”.