Mergi direct la conținut »
Marta Batinovici explică de ce crede că CSM Rm. Vâlcea are şanse să ajungă în sferturile Champions League: ”Echipa joacă din ce în ce mai bine!”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Marta Batinovici explică de ce crede că CSM Rm. Vâlcea are şanse să ajungă în sferturile Champions League: ”Echipa joacă din ce în ce mai bine!”

Marta Batinovici explică de ce crede că CSM Rm. Vâlcea are şanse să ajungă în sferturile Champions League: ”Echipa joacă din ce în ce mai bine!”

Portarul SCM Rm. Vâlcea a avut sâmbătă seara o evoluție foarte bună, în duelul cu Krim Ljubljana, 31-16.

De Marian Ursescu,

„Sunt foarte fericită, am câștigat la o diferență la care nimeni nu se gândea. Am mare încredere în echipa mea, putem juca și mai bine decât atât. Important e că toate fetele au jucat, atmosfera e foarte bună și fiecare meci îl jucăm la victorie”, a declarat Marta.

Portarul naționalei Muntenegrului e încrezătoare și crede că echipa se poate califica și în sferturile de finală. „Multe din jucătoare evoluează acum pentru prima dată în Liga Campionilor, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile din prima grupă. Încercăm acum să remediem greșelile făcute și să ne calificăm mai departe. Acum poate nu mai avem nici așa de mare presiune, ne-am îndeplinit obiectivul din Liga Campionilor. Sigur, că ne dorim să ajungem în sferturi, și vom juca până la capăt, pas cu pas, meci cu meci”, a adăugat Marta.

E gata de următoarele bătălii din Ligă, mai ales că simte că echipa e pe o pantă ascendentă. „Mergem la Savehof să câștigăm, o putem face. Apoi, abia aștept să jucăm cu Gyor la Vâlcea. Am arătat că în fața fanilor noștri am jucat de la egal la egal cu Brest, cu Buducnost. O putem face și cu Gyor. Cine nu are vise, cine nu e încrezător în forțele sale, nu are ce căuta în sport”, a încheiat Marta.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

SCM Râmnicu Vâlcea – Krim Ljubljana 31-16

SCM Rm. Vâlcea: Glibko 9, M. Gonzalez 5, M. Lopez 5, Elghaoui 3, Fraga 3, Zamfirescu 2, Norgaard 1, Da Silva 1, Băcăoanu 1, Liscevici 1. Antrenor: Florentin Pera
Krim Ljubljana: Van Kreij 6, Snopova 3, Ljepova 2, Zulici 2, Rebicova 1, Barici 1, Vucko 1. Antrenor: Uros Bregar
Clasament, după prima etapă: 1. Gyor 8 puncte, 2. Brest Bretagne 8, 3. Buducnost 6, 4. SCM Rm. Vâlcea 5, 5. Savehof 2, 6. Krim Ljubljana 2 puncte.

CSM a fost umilită în Ungaria!

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare, de Ferencvaros, cu scorul de 33-23 (19-10), în primul meci din grupa principală I a Ligii Campionilor, iar în acest moment se află pe ultimul loc al grupei.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Schatzl 8 goluri, Klujber 7, pentru gazde, respectiv Neagu 7 şi Lekici 6 reuşite, pentru CSM Bucureşti.

Clasament, după prima etapă: 1. Metz 8 puncte, 2. Team Esbjerg 6, 3. Vipers 5, 4. Rostov Don 5, 5. Ferencvaros, 3, 6. CSM Bucureşti 3 puncte.

Close
Închide
  Close