Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Mărturia Anei Pascu (FR Scrimă), al cărei unic fiu se zbate între viață și moarte: ^”Este intubat! N-am fost de acord cu ceea ce făcea!” / VIDEO

Mărturia Anei Pascu (FR Scrimă), al cărei unic fiu se zbate între viață și moarte: ^”Este intubat! N-am fost de acord cu ceea ce făcea!” / VIDEO

[gallery ids="1345801,1345802,1345803,1345804,1345805,1345806,1345807,1345808"]

UPDATE 16.30. Mihai Alexandru, unul dintre chitariştii formaţiei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia. De asemenea, Vlad Ţelea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, în timp ce ceilalţi colegi ai lor – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) – au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor oferite Mediafax de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei. Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate.
—–

Ana Pascu, președinta de onoare a Federației Române de Scrimă, are fiul pe patul de spital, după incendiul care a devastat un club din centrul Capitalei. Femeia a răspuns la telefon cu vocea gâtuită.

ana-pascu-covaliu-dolniceanu-si-florea

Ana Pascu, pe când avea motive să zâmbească

Andrei Găluț (solist vocal), Alex Pascu (bass, foto), Vlad Țelea (chitară), Bodgan Lavinius Enache (tobe) și Mihai Alexandru (chitara) sunt membrii trupei ”Goodbye to Gravity”, care concertau în momentul izbucnirii incendiului!

anaul

”Sunt la spital. Fiul meu este intubat! Nu putem spune nimic despre starea lui.

Am vorbit cu el înainte de concert, era foarte entuziasmat, că își prezintă noul album!

Eu nu eram de acord cu ce făcea el, dar tatăl lui a insistat! E unicul meu copil!

Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Ne-a rămas doar să ne rugăm pentru el!”, a spus Ana Pascu, pentru SportNews.ro.

el
Soțul Anei Pascu este prof. univ. dr. Alexandru Pascu, medic celebru, unul dintre marii ORL-iști ai României. Fiul lor, unic copil la părinți, s-a născut după multe sarcini pierdute de către Ana Pascu.

Pe de altă parte, Vlad Țelea, chitaristul trupei ”Goodbye to gravity”, a murit în urma incendiului de la clubul Colectiv. Este una dintre cele 27 de persoane care și-au pierdut viața în urma tragediei bucureștene.

Pagina de Facebook a lui Vlad Țelea s-a umplul de mesaje emoționante. ”Vlad, încă sper să nu fie adevărat! Nu poate fi adevărat! Să te odihnești în pace!”, a scris un amic îndurerat. Un altul a completat: ”Sperăm să fie o glumă proastă, dar, din păcate, nu este. Un copil deosebit, așa îmi amintesc eu de tine! Condoleanțe familiei tale!”. Vlad avea o fetiță de doi anișori.

O piesă de pe albumul lansat vineri seară, la fosta fabrica ”Pionierul”, din zona Pasajului Mărasești, este: ”Ziua în care vom muri”…

Close
Închide
  Close