Mergi direct la conținut »
Max Verstappen și Pierre Gasly s-au încălzit pe gheață pentru noul sezon din Formula 1
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Max Verstappen și Pierre Gasly s-au încălzit pe gheață pentru noul sezon din Formula 1

Max Verstappen și Pierre Gasly s-au încălzit pe gheață pentru noul sezon din Formula 1

Max Verstappen și Pierre Gasly, noul său coleg de la Aston Martin Red Bull Racing, s-au încălzit pe pista de karting pentru un nou sezon din Formula 1.

Max Verstappen și Pierre Gasly, piloții echipei Aston Martin Red Bull Racing, au început pregătirea pentru un nou sezon de Formula 1 pe pista de karting Biddinghuizen din Olanda. 

Cu ceva mai mult de o lună până la startul unui nou sezon în Formula 1, programat pe 17 martie în Australia, Verstappen și Gasly s-au întrecut într-o cursă spectaculoasă de karturi pe gheață.

Altfel, pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a încheiat orele de muncă în folosul comunităţii, pe care fusese condamnat să le efectueze după Marele Premiu al Braziliei de anul trecut, participând la o reuniune internaţională a comisarilor de cursă, care a avut loc la Geneva. Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat că Verstappen a luat parte la sesiuni interactive de studiu de caz, alături de comisari, pe parcursul weekend-ului trecut.

„Noi ne facem treaba pe pistă, încercând să obţinem cel mai bun rezultat în cursă şi este clar că stewarzii îşi fac treaba pentru a găsi cea mai bună cale să ajungă la o decizie corectă. A fost o lecţie bună pentru mine şi am învăţat multe, atât la Marrakech, cât şi aici”, a declarat olandezul

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania
Recomandări

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania

 

Vestappen (21 ani) a fost sancţionat de FIA în urma conflictului pe care acesta l-a avut cu pilotul francez Esteban Ocon după MP de Formula 1 al Braziliei din noiembrie. Olandezul l-a bruscat pe Ocon pentru că francezul l-a acroşat într-un moment în care pilotul Red Bull era liderul cursei. FIA i-a impus lui Verstappen o sancţiune de două zile de serviciu public, prima dintre ele fiind efectuată în Maroc, unde olandezul a urmărit modul în care au acţionat comisarii de cursă în timpul unui Mare Premiu din Formula E, desfăşurat la Marrakech.

FOTO | Jenson Button va deveni tată pentru prima dată. Ce imagine a publicat fostul campion mondial de Formula 1

Close
Închide
  Close